17 kilót fogyott 4 hónap alatt a Nyerő Páros sztárja

Zéró toleranciás áldozatot hozott a fogyásért a Nyerő Párosban hamarosan látható zenész, Lotfi Begi.

2022. szeptember 14., 12:26

Szerző:

Új évaddal folytatódik az ősszel a Nyerő Páros című celebes reality az RTL Klubon. A szereplők listáját nemrég tették közzé, és köztük lesz Lotfi Begi DJ-zenész is, aki szerda reggel a Reggeli című műsorban jelent meg szintén az RTL Klubon.

Lotfi Begi tavaly ősszel még azzal viccelt az alábbi Instagram-posztban, hogy inkább eltakarja magát, de edzést inkább meghagyja másoknak.

Nos, a fentiekhez képest mostanra drasztikus változás állt be, Lotfi Begi ugyanis elszánta magát az életmódváltásra, és mindössze 4 hónap alatt 17 kilót sikerült leadnia. A következőképpen fogalmaz:

„az éjszakai élet, a folytonos turnézás-klubozás, rendszertelen alvás, rossz étkezés magával hozza [a túlsúlyt]. [...] Az első és legfontosabb dolog, hogy az alkoholt zéró toleranciával elengedtem, és utána el kellett kezdeni odafigyelni az étkezésre. És most már, hogy nem háromgyerekes, pocakos apuka vagyok, elkezdtem az edzést már két hónapja. Nagyon nehezen vettem rá magam, de ha az ember elkezdi, menet közben jön meg a kedv és a lendület. Úgyhogy most már egyre jobban bírom azt is.”

Íme a teljes interjú.

Lotfi Begi egyébként elsősorban nem a Nyerő Párost promózza fogyásának történetével, hanem új dalát, amelyet a Hősök nevű formációval készített, és amelynek témája a Ferencváros. Mármint nem a kerület, hanem a focicsapat.

Amíg jön az új évad, íme pár dolog a tavalyi Nyerő Párosról

Életük legkínosabb intim titkairól vallottak a Nyerő Páros sztárjai

Molnár Gusztáv lesuttyózta L.L. Juniort a Nyerő Párosban, mert szerinte lenézi a nőket

Pataki Zita szerint igazából nem az történt, amit a Nyerő Párosban látni lehetett

(Kiemelt kép: Lotfi Begi Instagramja)