Young G Béci felesége visszaszólt a Nyerő Páros miatt őt kritizálóknak: Tudtam, hogy bántani fognak emiatt

A Nyerő párosban szereplő Young G Béci felesége, Rácz-Mészáros Norina a betegségére emlékeztet: „márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e”.

2022. szeptember 29., 15:24

Szerző:

A Nyerő Páros legutóbbi adásának egyik legemlékezetesebb jelenete Young G Béci nejéhez, Rácz-Mészáros Norinához fűződik. A rapper felesége pánikrohamot kapott egy feladat közben és fel kellett adnia a játékot, pedig korábban sosem volt pánikrohama. Utólag azt mondta egy automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban, hogy a tévéből visszanézve a jelenetet szintén elsírta magát. Egy szakadék fölé helyezett futópadon kellett gyalogolnia, de nem bírta a tériszonyt.

A fenti videóba is szóba kerül, de Ráczék korábban is beszéltek róla: Rácz-Mészáros Norina terhesen tudta meg, hogy rák miatt életmentő műtétre szorul. A műtét után a Való Világból megismert rapper felesége felgyógyult már, de egyelőre még nincs olyan formában, mint a betegség és a szülés előtt volt.

Ezzel kapcsolatban Rácz-Mészáros Norina egy hosszú posztot tett közzé az Instagramon, amiben a külsejére megjegyzéseket tevőknek szól vissza. A következőket írja:

„kedves »jóakaróim«! Valóban, a Nyerő Páros forgatásán még nem volt hű a külsőm a régihez. A forgatás nyáron történt, de ezt tudjátok. Veszélyeztetett terhesen hordtam ki a gyermekemet és a szülés után 3 hormonális műtétem volt, márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e és fel tudom-e nevelni a gyermekemet. 2 nap (felkészülés) alatt az eltorzult külsőt, amit kaptam ettől a csúnya betegségtől, amit nem mondok ki, nem tudtam megváltoztatni, ma már azt tudom mondani, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba, de még mindig sokat kell dolgoznom rajta, de örülök, hogy legyőztem egy ekkora betegséget, bár még nem telt el az a bizonyos 5 év tünetmentesség, de érzem, hogy nem lehet baj!
A beköltözés ebbe a játékba 2 dolog miatt volt nehéz, a fő ok a gyermekem hiánya, a másik pedig hogy az önbizalmam külsőleg 0, és tudtam, hogy bántani fognak emiatt, mert sok ember csak a szemét használja! Mindig csinos voltam és mindig is vágytam erre a műsorra, de nem így képzeltem el. Viszont az, hogy kapom a bántást, fáj a lelkemnek, de tudjátok mit, csináljátok meg utánam, úgy, hogy ne hagyjátok el magatokat és boldogok maradjatok! Fő az egészség!”

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)