Young G Béci kifejtette, miért nem engedné a pride-ot, erre durva támadásokat kapott

Young G nem tudja elmagyarázni kislányának a tűsarkút viselő férfiakat.

2022. július 25., 09:30

Szerző:

Young G annak idején a Való Világban tűnt fel VV Béciként, most már rappenként is ismert. A médiaszemélyiség vasárnap a pride-ra reagálva elmondta, hogy úgy érzi, hogy ha az LMBTQ+-felvonulás kedvéért egy évben egy délután lezárják a pesti rakpart párszáz méteres szakaszát, akkor ő heteróként már nem fér el:

„baromira zavar, hogy nekünk, heteróknak azért nem hagytak ekkora teret, mint a melegeknek!”

Young G, azaz polgári nevén Rácz Béla amellett is érvelt, hogy amit ő nem tud megmagyarázni a kislányának, azt inkább ne is lehessen:

„ami nekem már túlzás, hogy emlékszem arra, amikor Napsi kisebb volt, és pont ugyanígy mentünk egy melegfelvonulás előtt és egy csordában, magassarkúban mentek a fiúk szétfestve. Napsi kérdezte, hogy »ezeken a fiúkon miért van magassarkú?« Itt ember legyen a talpán, aki jó választ tud adni... Hát én nem tudtam.”

Minderről a Blikk számolt be még vasárnap, és a lap aztán hétfőn a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében arról is tudósított, hogy az átoklevételben és a szellemterápiában hívő rapper pride-ellenes kirohanására érkezett reakciók között szintén voltak ostobaságok, illetve bántó és gyűlölködő beszólások is. Íme egy példa:

„Napsikád helyében szégyellném, hogy ilyen előítéletes, senki apám van! Te bementél egy Való Világba mutogatni a sutyerák testedet, az biztos jobb! Csak egy nyomorék valóságshow-szereplő vagy, aki csak huszadrangú műsorok elvállalásával képes eltartani a családját, mert tanulni sem volt esze! Ennyit érsz, Bécike!”

Ha ön a még gyűlölködőbb és bántóbb kommentekre is kíváncsi, kattintson át a Blikkhez! Ott megtalálja azt az érvelést is, hogy Young G-nek meleg barátai is vannak, és ez szerinte feljogosítja őt arra, hogy a melegek ellen hergeljen, illetve hogy őt egyáltalán nem zavarja, ha a melegek úgy viselkednek, ahogy azt ő megengedi nekik, következésképp ő a világ legtoleránsabb embere:

„nagyon sok meleg barátom van, akiknek ugyanígy nem tetszik. Ez az én véleményem, de nem álltam belétek... Hogy meritek a családomat a szátokra venni? Azért mindennek van határa!ont erről beszéltem, hogy meg sem lehet szólalni, mert én leszek a legnagyobb szemét! Hát, már ne is haragudjatok, nekem ez akkor sem tetszik, akárki akármit mond! Ha nekem a családban lesz ilyen, akkor elfogadóbb leszek? Már ne is haragudjatok, de nálam elfogadóbb ember nagyon nincsen se a családban, se az életben!”

Ezek után, kérjük, olvasson azokról a hírességekről is, akik ott voltak a pride-on, viszont nem mondtak róla botorságokat: kattintson ide tegnapi összeállításunkért!

Young G-ről az archívumunk a következő cikkeket is tartalmazza

Young G felesége az életmentő műtétjéről vallott: Rettenetes fájdalommal jár ez

Young G Béci kedvesét megcsapta a halál szele: őszintén beszéltek a betegségéről - videó

Félrediagnosztizálták Young G Béci kislányát: még mindig kórházban van

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)