Young G felesége az életmentő műtétjéről vallott: Rettenetes fájdalommal jár ez

Young G feleségének, Mészáros Norinának méhnyakrák miatt nem lehet többé kisbabája.

2022. január 19., 15:17

Szerző:

Young G felesége megrázó-megható posztot tett közzé az Instagramon, fontos üzenettel negyvenezer követője számára. Az annak idején VV Béciként megismert rapper-médiaszemélyiség felesége, Mészáros Norina egy éve küzd méhnyakrákkal, és most megműtötték – január 18-án azt posztolta, hogy erre a napra újjászületése napjaként tekint. Az operáció következtében nem lehet többé kisbabája, de a beavatkozásra szükség volt Mészáros Norina életének megmentése érdekében.

Friss, mai posztjában a kórházból jelentkezik be, a kórházi ágyon készült fotókat publikálva. Beszámol állapotáról, és azt is elmondja, miért osztja meg tapasztalatait. A #hpv címkével is ellátott posztban a következőket írja:

„a képen egy Nő van, aki félt. Akire azt hiszik, erős, de már nem érezte magát annak, elfogyott az ereje. Akinek lassan 1 éve tart a harca. Akinek a kislányával kéne otthon lennie, de egy életmentő műtéten vett részt, amiről már október óta tud.
Elbúcsúztam a méhemtől, nem lehet már több kisbabám, pedig szerettem volna! Szerencsésnek tartom magam, hiszen tavaly májusban megszületett az a gyermek, akire mindig is vágytam, ő az életem értelme! A gyermekem erőt adott, hiszen szüksége van rám, még fel kell nevelnem! Voltak pokoli nehéz pillanataim, amikor őrlődtem,haragudtam a világra és folyton azt kérdeztem, miért én? Nem érdemlem ezt meg, de elfogadtam, körülbelül 2 hete vagyok jól lelkileg, amit a páromnak köszönhetek! Nem tudtam, hogy beszéljek-e róla, mert ez már többről szól, ez rólam szól és a lelkemről! Azt mondtam a Férjemnek, ha felkelek a műtét utáni nap és ha azt érzem, szeretnék róla beszélni, fogok, ha pedig nem, akkor nem. Azt éreztem ma, hogy újjászülettem és szeretem magam, elfogadtam a sorsom és szeretnék történetemmel segíteni másokon! 1 hétig leszek bent a kórházban, bevallom, őszintén rettenetes fájdalommal jár ez az egész, de a lelki része még nehezebb VOLT!
Végigcsinálom, mert várnak otthon! Az egészség és a család a minden! Köszönöm a családomnak és az orvosaimnak, akik mellettem álltak!”

Mészáros Norina az alábbi képen férjével, Young G-vel látható.

A pár számára különösen nehéz lehetett az elmúlt néhány év, mert Mészáros Norina betegsége előtt a most 36 éves Young G-nek voltak igen komoly egészségügyi problémái. Ízületi problémák léptek fel nála, járni alig tudott, ujjai eldeformálódtak. Minderről őszintén vall az alábbi, valamivel több, mint két évvel ezelőtt publikált videóban.

Betegség és műtét, fájdalom és gyógyulás

Annoni Zita betegségéről és műtétjéről vallott: Abba kellett hagynom a munkát, kórházba vittek

Bangó Margitnak újra meg kellett küzdenie a rákkal

Rékasi Károlynak újabb komoly műtétre volt szüksége

(Kiemelt kép: Young G Instagramja)