Rékasi Károlynak újabb komoly műtétre volt szüksége

Ez is 2015-ös motorbalesetének a következménye.

2021. október 7., 08:12

Szerző:

Rékasi Károly 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, egy autóval ütközött és komolyan megsérült. A Barátok köztből is ismert, most 59 éves színész azóta több műtéten is átesett, de újabb beavatkozásra volt szükség, amit a Blikk megfogalmazása szerint „titokban” végeztek el. Ez alatt azt kell érteni, hogy eddig nem írt a Blikk az operációról és maga Rékasi sem számolt be róla a közösségi médiában, de ez a helyzet most változott, mivel maga a színész beszélt a lapnak arról, hogy újra kórházba kellett mennie.

„Az esküvőm után néhány héttel már kórházban feküdtem. Ez volt a tizedik beavatkozás, a csípőprotézis beültetése. A műtét jól sikerült, hálás vagyok a sportkórház dolgozónak”

– többek között ez szerepel Rékasi Károly nyilatkozatában. A színész és Pikali Gerda idén augusztusban házasodtak össze, erről ide kattintva olvasható cikkünkben található több információ.

Rékasi Károly több részletet is elárul a lábadozással és a sport újrakezdésével kapcsolatban, íme még egy idézet a nyilatkozatából:

„a doktor úr meghatározta, milyen gyakorlatokat végezhetek. Csak a felsőtestem mozoghat, végezhetek hasprés-, mell-, váll- és hátizomgyakorlatokat, de ügyelnem kell, nehogy megsérüljek. Még legalább három hónap a rehabilitáció, utána ismét biciklizhetek. Érdekes, a balesetet óta nem futottam, de sokszor álmodom róla, hogy futok valahova... Talán a protézis után visszatérhetek ehhez is.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)