Young G Béci kedvesét megcsapta a halál szele: őszintén beszéltek a betegségéről - videó

Young G Béci és Mészáros Norina nehéz időszakon vannak túl. 

2022. március 25., 12:47

Szerző:

Young G Béci és gyermeke édesanyja, Mészáros Norina elmúlt hónapjai rendkívül nehezek voltak mindkettőjük számára. Mint megírtuk, a rapper felesége, Rácz-Mészáros Norina januárban került kórházba, méhnyakrák miatt életmentő műtétet kellett nála elvégezni, aminek történetét akkor azért osztották meg, hogy ezzel is segítsenek a hasonló helyzetbe került nőknek.

A fiatal édesanyának életmentő műtét során el kellett távolítani a méhét, így nem is lehet több gyermeke. Szerencsére az operáció után a szövettan eredményéből kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben ment, így utókezelésre nem volt szükség. Most a pár őszintén beszélt az RTL Klub Reggeli című műsorában beszéltek a történtekről. 

„Ilyenkor megfogalmazódik az, hogy egyedül neveled fel a gyereket, meg ilyenek járnak az agyadban. Úgy, hogy ezeket hessegeted, nem akarsz velük foglalkozni, de nyilván ott vannak. Nem nagyon tudtam erről senkivel beszélgetni, sokkal jobb volt egyedül”

- mondta a zenész.

Mészáros Norina egyébként a párját jobban féltette, mint saját magát, mert elmondása szerint ő mindig is erős nő volt, ez a betegség pedig csak még erősebbé tette. Young G Béci hozzátette, hogy már szórakozni sem tudnak egymás nélkül, a felesége betegsége csak még jobban megerősítette a kapcsolatukat - írja a Blikk.

A fiatal édesanya a felépülését követően a sportot is újra beiktatta a mindennapjaiba:

„Két hete kezdett el edzeni nyolc héttel a műtét után, kifejezetten olyan edzésmódot csinál Norina, ami egyébként segíti magát a gyógyulási folyamatot is. De amit látsz, hogy úristen, ez a nő még nemrég a kések alatt volt, és most már ilyet csinál! Szeretné, hogy erősödjön, felépüljön”

- mondta a rapper a műsorban.

Mészáros Norina az életét teljesen átértékelte a betegsége óta és a világot is másképp látja már. Véleménye szerint mindig is pozitív volt, de most még pozitívabban áll a dolgokhoz. Sőt most már tervezni is mernek, miután megérkezett a szövettan eredménye rögtön elkezdek lakásokat és házakat nézni. 

„Azért amikor az embert úgy megcsapja a halál szele, mindent átértékel magában meg a világban”

- mondta az előadó felesége.

Ezeket se hagyja ki!

Young G Béci tíz hónapos kislánya súlyos balesetet szenvedett, kórházba került

Megjelent a nyilvánosság előtt Erzsébet királynő: a fotók megmutatják, milyen állapotban van most

Járai Máté őszintén vallott alkoholista szüleiről: Egy ideig az ember normálisnak tartja, hogy minden szülő ilyen

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)