Young G Béci tíz hónapos kislánya súlyos balesetet szenvedett, kórházba került

A VV-ból ismert rapper, Young G Béci családjában egyik tragédia éri a másikat, felesége után most kislánya került kórházba.

2022. március 8., 14:14

Szerző:

Az annak idején a Való Világból megismert rapper, Young G Béci és családja roppant nehéz időszakon van túl. A felesége, Rácz-Mészáros Norina januárban került kórházba, méhnyakrák miatt életmentő műtétet kellett nála elvégezni, aminek történetét akkor azért osztották meg, hogy ezzel is segítsenek a hasonló helyzetbe került nőknek.

A családnak most sajnos újra rohannia kellett a kórházba, ezúttal tíz hónapos kislányuk, Rebeka miatt. A történtekről Rácz-Mészáros Norina számol be egy Instagram-posztban, amit ide kattintva lehet megtekinteni. A kórházban készült képekhez a következőket írja bevezetésképpen:

„nem szerettem volna kitenni, de ezzel is segíthetünk másoknak! Ha már itt van ez a platform, használjuk hasznos dolgokra és osszunk meg olyan dolgokat, amikkel segíthetünk másoknak! (Hisz egyszer már bejött...)”

És íme, hogy mi történt hétfő reggel:

„ma reggel hatalmasat esett Rebeka otthon, 2 mp alatt történt minden! Hatalmas koppanás, borzalmas, percekig tartó és nem múló sírás és sugárban hányás! Apuka azonnal hívta a kórházat, mondták, hogy jöjjünk be! Megvizsgálták, elküldtek ultrahangra, azt mondták, mindent rendben találtak, nem látnak belső sérülést/vérzést! Viszont megfigyelésen bent kell maradnunk, mert még nincs 1 éves és nagy baj is történhet 12 (24) óra alatt, amin mi otthon nem tudunk segíteni! Eszik, jó kedvű, nem lázas minden rendben van, kiengednének, de jobb reggelig maradni! Nem mondom…kemény napunk volt,de összeszorított foggal és anyai szeretetemmel és biztonsággal támogattam gyermekemet a vizsgálatokon!”

És íme Rácz-Mészáros Norina végkövetkeztetése, benne egy fontos üzenettel:

„hatalmas trauma volt a mai nap Rebének és nekünk is, és a baj egy pillanat alatt megtörténik! Hiába 0-24-ben figyeljük! Ha nagyon megüti magát a gyermeketek és hány, azonnal sürgősségi! Béla hívta a kórházat, neki jár a dicséret! Én „orvost játszottam”, mozgattam, néztem a reflexeit, átnéztem a testét, nem biztos, hogy felhívtam volna a kórházat, ami hiba, mert kívül hiába nem látszik semmi, belül még baj lehet, de hálisten Apa okosabb volt! Ha akár ilyen vagy hasonló dolog történne a gyermeketekkel, azonnal hívjátok a kórházat vagy azonnal menjetek be!”

Másnap, azaz ma, kedden már Young G Béci is bejelentkezett egy Instagram-sztoriban, amiben megerősíti, hogy a kislány az édesanyjával bent töltötte az éjszakát a kórházban, de jól vannak, aggodalomra nincs tovább ok.

„Bízunk benne, hogy soha többet nem fog előfordulni, dehát gyerek... Jobban odafigyelünk, de nem tudunk ezzel a helyzettel sajnos mit kezdeni. Nagyon aggódtunk a kislányunkért, és bízunk benne, hogy most már minden a legnagyobb rendben lesz”

– mondja Young G Béci, megköszönve a követőinek az aggódó üzeneteket és jókívánságokat.

Ismert emberek fontos témákról

Fresh Andi bátor címlapfotóval vallotta be, legyőzte a mellrákot

Csuti egy felkavaró találkozás megdöbbentő történetét osztotta meg: Ne bántsuk a másikat!

Singh Viki fontos dologra jött rá, ami megváltoztatta az életét

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)