Singh Viki fontos dologra jött rá, ami megváltoztatta az életét

Singh Vikit korábban azzal is vádolták, hogy plasztikáztatott, de ezt felháborodottan cáfolta.

2022. február 18., 12:01

Szerző:

Singh Vikit a Farm VIP és a Dancing With The Stars nézői ismerhetik a tévéből, és a 36 éves énekesnő most a Metropolnak adott hosszabb interjút, visszaemlékezve élete legnehezebb időszakára – és arra, mi vetett ennek véget.

„Akadt az életemben egy meglehetősen hosszú időszak, amikor sokat sírtam a negatív, bántó hozzászólások miatt”

– tekint vissza Singh Viki a régmúltra. Azt mondja, nemcsak a neten keresztül jött a bántás, az iskolában is sokszor kiközösítették például. Sőt, a következőket teszi hozzá:

„az évek során rájöttem, hogy rengetegszer hagytam magam bántani vagy kihasználni idegenek által, a korábbi párkapcsolataimban, de még szakmailag is.”

Amikor Singh Viki rájött, hogy mennyiszer hagyja magát bántani vagy kihasználni, úgy döntött, a sarkára áll, megváltozik, és ez az egész életére kihatással volt:

„elegem lett abból, hogy Singh Viki mindig az a cukiskodó, jó fej lány, a szeretetfelhő, akivel bármit meg lehet tenni, akit fillérekért is el lehet hívni koncertezni, mert úgyis mindenben lehet rá számítani. Azt is megelégeltem, hogy az emberek rajtam köszörülik a nyelvüket, amikor beszámolok a súlynövekedésemről vagy a fogyásomról, esetleg bármi másról, ami hozzátartozik az élethez. Nehéz volt, de rá kellett ébrednem, hogy két választásom van: vagy a sarkamra állok és a jövőben kiállok magamért, vagy hagyom, hogy az emberek kihasználjanak. Az előbbi mellett döntöttem, és bár nem volt könnyű az átállás, mégis elkezdtem bevonzani az életembe a jó fordulatokat. Ezen elhatározásom után jött az életembe a párom, Tomi.”

Singh Viki az Instagramon rengeteg fontos témáról beszél követőinek, a fenti videóban például arról beszél, hogy bár volt egy-két szépészeti beavatkozáson, például feltöltötték az orrnyergét hialuronsavval, de sosem plasztikáztatott. A friss interjúban még egy téma szóba kerül: párkapcsolatáról is több mindent elárul, többek között a következőket:

„szeretnénk házat vásárolni, hogy odaszülethessenek a gyermekeink. Tudom, hogy anyaként főleg nem engedhetem majd meg magamnak, hogy mások eltiporjanak vagy bántsanak, hiszen akkor már valaki más életéért is felelős leszek, ezért úgy érzem, manapság már nincs esély rá, hogy újra olyan naiv legyek, mint régen voltam.”

Drámai változások

Eszenyi Enikő drasztikusan megváltozott belsőre és külsőre egyaránt

Meglepő változás: ezt tette Rácz Jenővel a házasság

Döbbenetes változás: Conchita Wurst felismerhetetlen új fotóin

(Kiemelt kép: Singh Viki Instagramja)