Döbbenetes változás: Conchita Wurst felismerhetetlen új fotóin

Az egykori szakállas nő mostanában férfias oldalát is szívesen mutatja.

2021. augusztus 4., 14:01

Szerző:

Conchita Wurst a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győzteseként vált ismertté, a hatalmas hangú, szakállas nő karaktere hét év távlatából is emlékezetes.

Az osztrák előadóművész polgári neve Thomas Neuwirth, és az énekes már ritkábban szokott Conchita Wurstként fellépni, bár a szakállas díva karakterét az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című mozifilm kedvéért csak elővette, és a Pro7 csatorna műsorában is énekelt egyet egy vörös estélyiben májusban.

A híresség 2018-ban azzal került be a lapokba, hogy nyíltan beszélt arról, hogy HIV pozitív, az utóbbi időben pedig egy német drag queenes tehetségkutató zsűritagjaként van képernyőn Heidi Klum és annak sógora, Bill Kaulitz oldalán. Nőies énjének kifejezése mellett azonban az utóbbi időben szívesen megmutatja önmagát kifejezetten férfias férfiként is, az alábbi posztban például szinte alig lehet ráismerni.

A jelenleg 32 éves híresség ezen kívül időnként modellként is kipróbálja magát, az alábbi posztban látható, igencsak provokatív fotók Rihanna fehérneműcégét, a Savage X Fentyt hirdetik.

(Kiemelt kép: Nikolai Linares / Scanpix Denmark / AFP)