Csuti egy felkavaró találkozás megdöbbentő történetét osztotta meg: Ne bántsuk a másikat!

Szabó András Csuti szerint a legmegdöbbentőbb, hogy egyáltalán tudott beszélgetni az ismeretlennel.

2022. január 28., 07:32

Szerző:

Az utóbbi időben megvolt a magam gondja” – írja Szabó András Csuti a legfrissebb posztjában az Instagramon, utalva arra, hogy hatalmas sajtóérdeklődés mellett szakított a feleségével, Kulcsár Edinával. Az influenszer egy nappal korábban részletesen tárgyalta házasságát és exe új kapcsolatát, úgyhogy ebben a sztoriban most másról van szó: Csuti azt írja le, hogy edzésre menet találkozott egy hajléktalannal, és beszédbe elegyedtek.

Íme a sztori:

„egy furcsa találkozás története! Egy budapesti plázában járunk, ahol egy feltehetően hajléktalan emberre lettem figyelmes! Az utóbbi időben megvolt a magam gondja, ezért csakis azokat a tipikus, mindenki számára jól és könnyen értelmezhető jegyeket véltem felfedezni, mint az emberek jelentő százaléka (szag, ápolatlan külső, stb…), de aztán a szemébe néztem! Nem tudom, hogy miért, nem tudom, hogy honnan jött ez a gondolat, de hosszasan néztük egymást, miközben sétáltam el mellette! Ahogy tisztult a kép és szinte némán kommunikáltunk egymással, észrevettem, hogy keresztrejtvényt fejt és a zacskók sem a tipikus, utcai megélhetés alapkellékeit tartalmazták! Könyvek voltak benne, papírlapok és íróalkalmatosságok! Beszélgetni kezdtünk, és ami a legmegdöbbentőbb, hogy tudtunk, nem tartott sokáig, de gyorsan elmentem és vettem neki egy gyrost, meg marlenkát, jó étvágyat kívántam és elköszöntem, mert kezdődött az edzésem! A tesi végén a parkolóba igyekezve is ott volt az úr, gondoltam melegszik tovább, de tévedtem! Tudjátok miért volt még ott, mert nagy izgalmában elfelejtette megköszönni, ezért megvárt! Vegyük észre egymást és ne bántsuk a másikat!”

A történethez egy fotó is tartozik, Csuti nem posztolta az illető arcát, csak a kezét – abban a pillanatban, amikor éppen átad neki egy szelet süteményt. Kattintson ide a képért, amellyel Csuti megörökítette a jótékony gesztust!

Találkozások

Amikor Shane Tusup édesanyja először találkozott Szabó Zsófival

Curtis párja egy év kapcsolat után sem találkozhatott a rapper kisfiával

Tóth Gabi életmentő műtéte közben találkozott Istennel

(Kiemelt kép: dfp.hu)