Íme Shane Tusup édesanyja – most találkozott először Szabó Zsófival

Egy újabb fontos állomás az edző és a műsorvezetőnő kapcsolatában.

2021. november 27., 09:37

Szerző:

Magyarországra érkezett Shane Tusup legjobb barátja, áll az edző alábbi posztjában. Két és fél év után találkoztak újra először, és természetesen a híresség édesanyjáról van szó.

A Blikk hozzáteszi, hogy az anyuka, Cheryl Ann Tusup már találkozott is fia új szerelmével, Szabó Zsófival, aki a fenti posztban egy fehér szívet helyezett el kommentként. A lap egy névtelen ismerőst is megszólaltatott, aki többek között a következőket mondja:

„Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét.”

Közös publikus kép a találkozásról nincsen, dehát a műsorvezetőnő és az edző saját magukról sem posztoltak egyelőre közös fotót. Shane Tusup további posztjaiból az viszont kiderül, hogy édesanyját elvitte egy jótékonysági curlingrendezvényre, mert Cheryl Ann Tusup még nem ismerte ezt a sportot, ami olyan közel áll most fia szívéhez. Az anyuka továbbá csütörtökön egy hálaadásnapi vacsorát is főzött az amerikai hagyományoknak megfelelően.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)