Szabó András Csuti felindultan nyilatkozott a tévében Kulcsár Edináról: Hiányzott belőle a tisztelet

Szabó András Csuti részletesen nyilatkozott a szakításáról Kulcsár Edinával.

2022. január 27., 07:41

Szerző:

Szabó András Csuti nem nyilatkozott a tévében, amióta bejelentették, hogy válnak Kulcsár Edinával, csak Palik László YouTube-os műsorában vállalt egy beszélgetést. Szerda este azonban az RTL Klubon a Fókusz című műsorban szerepelt az influenszerpár férfitagja, hogy elmondja gondolatait a válásról.

Csutiék két hete pénteken jelentették be, hogy hosszú házassági válság után feladják a küzdelmet és válnak, három nappal később pedig Kulcsár Edina kitette az Instagramra, hogy máris új kapcsolatban van. Ezzel a poszttal kapcsolatban Csuti a következőket mondja:

„[Edina] abszolút intelligens, felnőtt ember módjára hívott, elmondta, hogy ki kell írnia, elmondta, hogy miért kell kiírnia. A szövegkörnyezet volt, ami... Elképesztő mód hiányzott belőle az empátia. Elképesztő mód hiányzott belőle a tisztelet, és elképesztő mód hiányzott belőle valami, amiről az ember azt gondolná, hogy az Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évében.”

Az interjú egy másik pontján Csuti a következőképpen írja le Kulcsár Edinát:

„ő szuperszenzitív módon szeretetéhes és szeretetre vágyó, és elképesztő mód igényli a szeretetet. Én alapjában véve nem feltétlen voltam ilyen. De soha nem tudtam volna olyat csinálni, mint amit ő csinált volna velem az elmúlt pár hétben. Valószínűleg azt is észre kellett volna vennem, hogy mennyire mélyen van, hogy nagyon sok egyéb dologtól is, de nagyon szenved és nem találja a helyét.”

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Csuti előre ismerte Kulcsár Edina most hétfőn megjelent, a szakításról szóló dalát, együtt is gyakorolták a számot. Most a volt férj hozzátette, hogy ő már ekkor is furcsállotta, hogy nyilvános házassági válságuk egy ilyen témájú dallal szeretne jelentkezni a felesége, amire Kulcsár Edina azt mondta, hogy a szöveget Varga Márk, azaz G.w.M. írta, de ha Csuti gondolja, az énekesnő szól és módosítanak rajta. A férj azonban ráhagyta, hogy csinálja úgy, ahogy jónak látja, ahogyan úgy érzi, hogy meg tudja valósítani önmagát. Hozzáteszi azonban, hogy nem volt könnyű a számára, amikor a szám mégis megjelent:

„edz, az biztos. Az edzőterem a testemet, Edina és Márk aktivitása meg a lelkemet edzi szépen.”

Íme a teljes adásrészlet, a riportból egy másik verziót ide kattintva lehet megnézni.

Nyilatkozatok szakításokról

Megdöbbentő nyilatkozatot adott G.w.M. volt felesége a szakításról és arról, mit adott fel a rapperért

Videó: Kárpáti Rebeka a szakításáról vallott, nem sokan beszélnek így az exükről

Körtvélyessy Kinga végre elmondta, mi vezetett a szakításukhoz L.L. Juniorral

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)