Csuti megtörten nyilatkozott válásáról: Mélyről jövő, gyomorkitépő üresség

Szabó András Csuti a fájdalmáról beszélt Palik Lászlónak egy friss interjúban, még nincs teljesen túl rajta.

2022. január 21., 08:46

Szerző:

Ma egy hete jelentette be Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, hogy hosszú házassági válság után végül elválnak. Három nappal később a volt feleség bejelentette, hogy amióta szétmentek, már lett is új kapcsolata, új szerelme G.w.M., azaz Varga Márk rapper, aki szintén nemrégen lépett ki a házasságából. Az alábbi riportból kiderül, hogy karácsony táján döntött úgy Csuti és Kulcsár Edina, hogy nem küzdenek tovább azért, hogy kapcsolatuk működjön, hanem elválnak.

„Az ünnepi időszak volt, ahol ez a fajta döntés született.”

– mondja Csuti Palik Lászlónak a Palikék Világa by Manna új videójában. Az üzletember-influenszer a következőképpen beszél erről a számára igen nehéz időszakról:

„nem is vagyok benne biztos, hogy erre van szó, vagy erre van tapasztalás. Biztos, hogy vannak ennél sokkal fájóbb dolgok egy ember életében, de mindenki abból inspirálódik, amivel ő találkozott, amit ő tapasztalt. Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő, gyomorkitépő... Amikor tudod, hogy nappal van, de közben minden olyan sötét és azt hiszed, hogy éjszaka van. Voltak ilyen hosszú-hosszú napjaim, de túl vagyok rajta. Ebből az állapotból kijöttem. Az élményből, a sokkból, ahogyan ez az egész történt és végbement – azt mondanám, azon nem vagyok túl. De ebből így lehet ebből kijönni csak és kizárólag, ha saját magaddal foglalkozol, ha saját magadra koncentrálsz. Elkezdtem újra angolul tanulni például.”

Csuti azt is említi az interjúban, hogy még nem beszélték végig a helyzetet volt feleségével:

„nem is nagyon tudtam erről beszélni senkivel. Ugyanis védeni szerettem volna, védeni szeretném a volt feleségemet, védeni szeretném a családunkat, ezért inkább saját magamban tettem fel a kérdéseket, saját magam próbáltam megválaszolni úgy, hogy egyébként még mi ketten sem ültünk le az Edinával ezt töviről-hegyire átbeszélni. Olyan két hétben voltam, hogy ilyen két hét nincs.”

A teljes videót alább lehet megtekinteni.

G.w.M. volt felesége is nyilatkozott csütörtökön, az ő álláspontját ide kattintva ismerheti meg összefoglalónkból.

Krízisben

Tóth Gabi: Belebetegedtem a negatív energiahullámba és ágynak dőltem

Rúzsa Magdi eddig titkolta, de valójában élete legnehezebb időszakát élte át tavaly

Young G felesége az életmentő műtétjéről vallott: Rettenetes fájdalommal jár ez

(Kiemelt kép: dfp.hu)