Rúzsa Magdi eddig titkolta, de valójában élete legnehezebb időszakát élte át tavaly

Tavaly úgy igazán belém mart az élet” – csak most vall erről Rúzsa Magdi, friss klipje kapcsán.

2021. december 6., 09:29

Szerző:

A hétvégén új videóklipet publikált Rúzsa Magdi, amelynek a címe Domine, és amelyhez egy vallomás is tartozik. A jelenleg hármas ikreket váró énekesnő az alábbi posztban osztotta meg, mennyire mélypontra került tavaly, mielőtt még teherbe esett volna.

„Tavaly úgy igazán belém mart az élet.
Akkor született ez a dal. Emlékszem, ahogy egész nap egyik interjúról mentem a másikra és arcrezdülésemmel sem mutathattam, hogy nem vagyok jól, hisz The show must go on. Az utolsó interjún ültem egy kerekasztal-beszélgetésen, és szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ.
Otthon a férjem már várt az ajtóban, és ott akkor a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve. Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de nekem ilyenkor napok kellenek, mire fény jut abba a sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet. No és akkor, ott végre nyúlt felém és felemelt! Kirángatott a gödörből, leporolt és utat mutatott tovább”

– írja Rúzsa Magdi arról, hogy Isten hogyan emelte fel, amikor igazán a mélyponton érezte magát. Másnap ebből az élményből született meg a Domine című dal, amelynek refrénje a latin „porta me domine” kifejezést tartalmazza. Ennek magyar jelentése: „vigyél, uram”.

A dal klipjét alább lehet teljes terjedelmében megtekinteni.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdolna Instagramja)