Rúzsa Magdi hármas ikreket vár: Mindig is hiperaktív voltam, nincs ez másként most sem

Karácsonyra már kórházba kell vonulnia, de addig is kihasználja az időt.

2021. október 29., 09:50

Szerző:

„Rendszeresen járok vizsgálatokra, amire az orvosom rábólint és azt mondja, nyugodtan csinálhatom, azt bizony örömmel teszem. Hiszen mindig is hiperaktív voltam, nincs ez másként most sem, csak lényegesen többet pihenek”

– mondja Rúzsa Magdi a Blikknek egy friss interjúban. A nyilatkozat azért különösen érdekes, mert a 35 éves énekesnő jelenleg állapotos, hármas ikreket vár. Amint azt ide kattintva elolvasható cikkünkben megírtuk, a híresség veszélyeztetett terhes, így a várandóssága utolsó időszakára be kell majd feküdnie kórházba, a karácsonyt már minden bizonnyal ott tölti majd.

Az énekesnő a lapnak arról beszél, mennyi mindent csinál még most is, természetesen végig szem előtt tartva, hogy ne veszélyeztesse saját vagy születendő gyermekei egészségét. Belefért például egy élő fellépés szombaton a Dancing With The Stars című táncos vetélkedőben a TV2-n.

Bár koncertet jövő nyárig biztosan nem vállal el most már Rúzsa Magdi, például dalokat ír, klipet forgat addig is, amíg állapota engedi. Ezzel kapcsolatban a következőket mondja:

„ennél inspirálóbb állapot, amelyben most vagyok, nem létezik. Hatalmas löketet ad az alkotásban, a kreativitásban, hogy babákat várok.”

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)