Megjelent a nyilvánosság előtt Erzsébet királynő: a fotók megmutatják, milyen állapotban van most

Új fotók láttak napvilágot Erzsébet királynőről. 

2022. március 25., 11:51

Szerző:

Erzsébet királynő jelenleg a windsdor-i kastélyban tartózkodik: most a Halcyon Days brit kézműves cég műalkotásait tekintette meg, a cég 70. évfordulójának alkalmából.

A brit uralkodónak eredetileg már 2020-ban el kellett volna látogatnia, a Staffordshire-i Halcyon Days gyárba, ám végül a pandémia miatt a látogatást elhalasztották. Végül a kézműves cég látogatott el II. Erzsébethez. A királynő most mutatkozott nyilvánosan először, a februári jubileumi fogadása óta, amikor csatlakozott a helyi közösség tagjaihoz a norfolki Sandringham House báltermében - írják a Daily Mail oldalán. 

Mint megírtuk, korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Erzsébet királynő tolószéket használ, de a nyilvánosság előtt nem szeretne így mutatkozni. A Daily Mail egyik forrása a lapnak azt nyilatkozta, hogy a királynő azért sem szeretné, hogy tolószékben lássák, mert fél attól, hogy a múlt megismétli önmagát és róla is készítenek egy olyan fotót, amelyet testvéréről Margit hercegnőről készítettek a halála előtt néhány hónappal. 

A mostani fotókon úgy tűnik, hogy a brit uralkodónak nem volt szüksége a tolószékre, a sétabotja segítségével fogadta a meghívottakat. 

Még több izgalmas hír a királyi családról

Harry herceg talpig narancssárgába öltözött, de jó oka volt rá

Publikálták, a királyi család melyik prominens tagja tett megjegyzést Harry hercegék gyerekeinek bőrszínére

Úgy tűnik, Meghan Markle mindenkit átvert

(Kiemelt kép: A királyi család Instagram-oldala)