Úgy tűnik, Meghan Markle mindenkit átvert

Lassan egyértelművé válnak Meghan Markle eddig titkolt céljai.

2021. november 10., 13:20

Szerző:

Az elmúlt hónapokban már többször felmerült, hogy Meghan Markle valójában politikával szeretne foglalkozni, azonban ezidáig erre nem voltak konkrét bizonyítékok. A friss hírek alapján viszont egyre egyértelműbb, hogy Harry herceg felesége jelenleg is azon dolgozik, hogy beindítsa politikai karrierjét, ráadásul nem is akárhogy!

A Mirror friss cikkében arról ír, hogy a királyi család egyik szakértője, Daniela Esler szerint Meghan Markle már több szenátort is felhívott, hogy a fizetett szülői szabadság ügyéről tárgyaljon. Ami érdekes, hogy ilyenkor rendszerint a hercegnői címét használja, annak érdekében, hogy jobban tudjon érvényesülni, pedig erről Harryvel már 2020-ban hivatalosan is lemondtak. Sőt, egész lejárató kampányt indítottak a királyi család és II. Erzsébet ellen, még Oprah-hoz is elmentek, hogy leleplezzék a brit uralkodók sötét titkait. 

Az akkor még hercegi pár azzal indokolta döntését, hogy sok szempontból nem értenek egyet a királyi család hagyományaival és viselkedésével, ők maguk nem szeretnének megfelelni a szigorú szabályoknak, és ahogy ők nevezték, képmutatásnak, illetve gyerekeiket sem akarják ebben a szellemben nevelni. Úgy tűnik azonban, hogy ez csak a magánéletükre érvényes, mivel ha a szükség úgy hozza, az egykori színésznő még mindig sussexi hercegnéként hivatkozik magára.

Shelly Moore Capito, nyugat-virginiai republikánus szenátor is alátámasztotta ezt az információt. Állítása szerint őt is felhívta az érintett témában, de nem Meghan Markle, hanem Sussex hercegnéjeként mutatkozott be neki. A királyi szakértő, Daniela Esler ezt nevezi képmutatásnak, mivel az egykori színésznő és Harry önként mondtak le a hercegségről és a kötelezettségekről, azonban a címmel járó előnyöket és a tiszteletet továbbra is megkövetelik maguknak.

(Kiemelt kép: ANGELA WEISS / AFP)