Tolószékbe kényszerült Erzsébet királynő

Egyre aggasztóbb hírek látnak napvilágot Erzsébet királynő egészségügyi állapotáról. 

2022. március 22., 10:56

Szerző:

Egyre többet hallani Erzsébet királynő romló egészségügyi állapotáról. A brit uralkodó férje, Fülöp herceg tavaly áprilisi halála óta különösen sokat betegeskedik. Nemrégiben a koronavírus-fertőzésen is átesett, amelyet nagy valószínűséggel fiától, Károly hercegtől kaphatott el, aki szintén pozitív-tesztet produkált korábban.  

Christopher Biggins színész és televíziós személyiség állítása szerint a királynő tolószéket használ, valamint több programját is lemondta, mert nagyon büszke és nem akarja, hogy a nyilvánosság is lássa a küzdelmeit. A sztár a GB News-nak nyilatkozott II. Erzsébet állapotáról. Hamarosan azonban sor kerül a néhai Fülöp herceg halálának évfordulója alkalmából szervezett megemlékezésre. A kérdés csak az, hogy a királynő milyen állapotban fog részt venni. 

A Daily Mail egyik forrása a lapnak azt nyilatkozta, hogy a királynő azért sem szeretné, hogy tolószékben lássák, mert fél attól, hogy a múlt megismétli önmagát és róla is készítenek egy olyan fotót, amelyet testvéréről Margit hercegnőről készítettek a halála előtt néhány hónappal. A királynő imádott húga 2002 februárjában hunyt el, a róla készült tolókocsis kép máig fennmaradt: 

Még több hír a királyi családról

Vilmos herceget azzal vádolják, hogy kifúrta a Diana hercegnét játszó színésznőt

Vilmos herceg és Katalin hercegné intim fotókat posztoltak

II. Erzsébet királynő először hozta szóba saját halandóságát

(Kiemelt kép: A királyi család hivatalos Instagramja)