Young G Béciék kislánya kórházba került: „Borzalmas nap volt a mai”

A kislány betegség miatt került kórházba.

2022. április 13., 09:44

Szerző:

Sürgősen kórházba kellett szállítani Young G Béci és Mészáros Norina kislányát, Rebekát. Az édesanya a 24 óráig elérhető Instagram-történetében számolt be a kálváriájukról: kiderült, hogy a kislányukat húgyúti fertőzés miatt kellett kórházba vinni. A szülői megérzésüknek köszönhetően kapott a kislány időben segítséget.

„Sokan érdeklődtök Rebeka iránt... Sajnos, húgyúti fertőzése van, így bent kell maradnunk jó pár napig a Heim Pál Kórházban, hisz vénásan kap antibiotikumot és infúziót a lányunk! Nem az orvosunk derítette ki a problémát, hanem anyai és apai megérzésünk, hogy itt más a baj a kis megfázás és fülgyulladáson kívül. Konkrétan ezek nincsenek, ezt kijelentette a kórházban lévő fül-orr-gégész”

- írta a bejegyzésében az anyuka.

A rapper felesége elmondta, hogy elege van abból, hogy ismét az ő példájukból kell tanulni másoknak, és örülne, ha már csak pozitív és jó dolgokat kellene megosztaniuk a közösségi oldalaikon. Az édesanya kiakadása érthető hiszen korábban az ő betegsége nehezítette meg a mindennapjaikat, mint megírtuk, Mészáros Norinát méhnyakrákkal műtötték, valamint pár hónappal ezelőtt a kislányuk egy hintából esett ki és akkor szintén kórházi segítségre szorultak. 

„Borzalmas nap volt a mai...”

- írta az édesanya.

Young G Béciék kálváriája

Young G Béci kedvesét megcsapta a halál szele: őszintén beszéltek a betegségéről - videó

Young G Béci tíz hónapos kislánya súlyos balesetet szenvedett, kórházba került

Young G felesége az életmentő műtétjéről vallott: Rettenetes fájdalommal jár ez

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)