Durvul Tóth Gabi és Krausz Gábor válása: az énekesnő végleges lépésre szánta el magát

Tóth Gabi megtette, Krausz Gábor nem... Vagy csak még nem?

2023. szeptember 5., 07:48

Szerző:

Szép csendben eltűntek Tóth Gabi Instagramjáról a közös képek volt férjével, Krausz Gáborral, legalábbis az utóbbi két évből. Az énekesnő (asszisztense) 2021-ig visszamenőleg törölte a közös fotókat, szúrta ki az nlc.hu.

A lépés több szempontból nem meglepő, mégis igen beszédes. Egyrészt azért nem meglepő, mert szakításkor roppant gyakori az ilyesmi, sokan vannak, akik eltüntetik az exüket a múltjukat megörökítő fotók közül, ha az illetőről legszívesebben teljesen meg is feledkeznének. Igaz, gyermekes párok szakításakor ez nem igazán lehetséges, hiszen a közös gyereket úgyis továbbra is közösen kell majd nevelni. Mindenesetre Tóth Gabi lépésére azért is számítani lehetett, mert a két volt házastárs már egy ideje kikövette egymást a közösségi médiában.

Beszédes azonban a most kialakult helyzet olyan szempontból, hogy Krausz Gábor viszont nem törölte a közös képeket, továbbra is kint van a tavaszról még egy kislányukkal hármasban készült fotó is, vagy az alábbi kép, hogy a Valentin-napi, azaz alig fél éves szerelmi vallomásról ne is beszéljünk. (De beszéljünk: az szintén továbbra is elérhető, és olyan mondatokat tartalmaz, mint: a jövő „biztos nem lesz zökkenőmentes, de együtt, mostmár hárman mindent is megoldunk. Köszönöm, hogy a másik (jobbik) felem vagy. Szeretlek, Tóth Gabi”. Krausz Gábor nem törölte se a közös képeket, se az ilyen szerelmi vallomásokat.)

Természetesen könnyen előfordulhat, hogy Tóth Gabi számára azért fontosabb a továbblépést a közös képek törlésével is kifejezni-megélni, mert őneki már új kapcsolata kezdődött. Az énekesnő nyilván jól tudja, hogy a közvélemény arra vár, hogy végre nyilvánosan is felvállalják az új párjával, hogy együtt vannak, hiszen a pletykákat egyelőre a két érintett nem erősítette meg. A tényből, hogy eltűntek Tóth Gabinak a Krausz Gáborral közös fotói, talán arra lehet következtetni, hogy akkor hamarosan érkeznek a Papp Máté Bencével közösek.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)