Tóth Gabi új szerelmével együtt lépett fel: itt a videó

Tóth Gabi vasárnap este az oroszlányi Bányásznapokon lépett fel, és vele volt a Fricska táncegyüttes is, ami jól tudjuk, mit jelent.

2023. szeptember 4., 09:53

Szerző:

Tóth Gabi immár csaknem két évtizede örvend országos ismertségnek, de talán soha nem követte akkora érdeklődés minden mozdulatát, mint most. A 35 éves énekesnő körül most a válása miatt tombol a médiavihar, és az oroszlányi Bányásznapra is rengeteg rajongó és médiamunkás-tartalomgyártó követte őt, miután Tóth Gabi a következőkkel invitálta a közönséget a fellépésre egy Instasztoriban:

„ma este koncert 19:45-től. Várunk mindenkit sok szeretettel a Bányásznapokon, gyertek el! Be lehet jönni, bárki bejöhet, ingyenes a rendezvény. Nagykoncertet láthattok, hallhattok a Fricska táncegyüttessel közös műsorunkban.”

A „bárki bejöhet” kiszólás annak szól, hogy a koncertet megelőzően részletes tiltólista került fel a netre, hogy milyen veszélyes eszközöket tilos az eseményre bevinni, de a listát végül levették a netről. Ezt a témát maga Tóth Gabi is érintette a fellépés közben, a következőket mondva:

„köszönjük nektek, hogy itt vagytok velünk. A Fricska táncegyüttes a színpadon! [...] Köszönjük, hogy itt vagytok. Semmilyen szabályokat nem kértünk, amiket olvashattattatok. Mi szabadon engedünk mindenkit bulizni, mert bízunk bennetek. Úgyhogy remélem, hogy itt maradtok velünk!”

Mindezt a kemma.hu alábbi videója is megörökítette, alább egy időre Papp Máté Bence, Tóth Gabi új szerelme is feltűnik a felvétel elején. További közös képeket a Blikk című lap honlapján lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)