Tóth Gabi ezt nem érti a körülötte kialakult helyzettel kapcsolatban

Tóth Gabi pedig már megszokhatta volna, hogy tombolnak körülötte az indulatok.

2023. szeptember 4., 07:31

Szerző:

Amint az előre beharangozta, Tóth Gabi részt vett a hétvégén a Városligeti Mentőnapon. A koncertjére nem sokkal azután került sor, hogy volt férje, Krausz Gábor főzőversenyt zsűrizett ugyanitt, de a két híresség a tudósítások szerint megoldotta úgy a napot, hogy ne kelljen találkozniuk.

A Blikk több szemtanút is megkérdezett a városligeti koncerttel kapcsolatban, és akik ott voltak, azt mondják, hogy Tóth Gabi többször is elsírta magát a fellépés közben, annyira el volt érzékenyülve, a Szeretni jöttem című számot egy rövid időre félbe is kellett szakítania emiatt. Az énekesnő nem beszélt a magánéletéről koncert közben, de a fellépés végén a mentősök méltatását követően megköszönte mindenkinek a támogatást.

A Blikk mindenesetre egy közeli ismerőst is megkérdezett arról, hogy érzi magát Tóth Gabi most. A következő válasz érkezett:

„Gabi nem érti, miért támadják őt olyan sokan. Szerinte semmi rosszat nem tett, jelenleg nagyon boldog az új szerelmével, éppen ezért értetlenül áll az őt övező megvetés előtt.”

Tóth Gabi aztán a hétvégét azzal zárta, hogy feltűnt zsűritagként a Sztárban sztár leszek! című TV2-es műsorban, ahol ezentúl a szezon végéig minden vasárnap este látható lesz.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)