Krausz Gábor hatalmas dobásra készül: Tóth Gabival fog rivalizálni élő adásban

A pletykák szerint Krausz Gábor legalább ugyanannyit fog szerepelni a TV2-n idén ősszel főműsoridőben, mint Tóth Gabi, ugyanis...

2023. augusztus 30., 07:40

Szerző:

Bár egyelőre hivatalosan csak annyit lehet tudni a Dancing with the Stars idei évadáról, hogy lesz, a pletykák szerint Krausz Gábor is szerepel majd a műsorban versenyzőként.

A TV2 producerei-szerkesztői minden bizonnyal minden megtesznek, hogy idén újra behozzák az év bulvársztoriját a táncos celebvetélkedőbe, hiszen tavaly is ezt tették: emlékezetes, hogy férje halála után ebben a műsorban tűnt fel először Berki Mazsi egy évvel ezelőtt.

Nos, a Blikk bennfentesektől úgy tudja, hogy jelenleg intenzíven folynak a tárgyalások a sztárséffel a szereplésről. Többek között ez áll az informátor nyilatkozatában:

„egyre valószínűbb, hogy Krausz Gábor a Dancing with the Stars egyik versenyzője lesz: szóban már meg is egyeztek, de persze, csak akkor lesz biztos a szereplése, amikor megszárad a tinta a szerződésén.”

Krausz Gábor szereplése már csak azért is nagy dobás lenne, mert így a TV2 szombat esti, élő sztárműsorában ő szerepelne, miközben vasárnap esténként Tóth Gabi lenne képernyőn a másik zászlóshajó-kategóriás adásban, a Sztárban sztár leszek!-ben. A nagy, hétvégi show-k tehát a Tóth-Krausz párosról szólnának így egész ősszel a TV2-n, ami mellett természetesen ott van Krausz Gábor saját műsora, a Séfek séfe is.

A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára, de már nem sokáig, szóval hamarosan biztosat lehet majd tudni az ügyben.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)