Bárdosi Sándor valami nagyon furát csinált, miután meg kellett ölelnie Berki Mazsit

Berki Mazsi és Bárdosi Sándor közül az utóbbi esett ki a Dancing with the Starsból, van egy furcsa gesztus a videóban.

2022. október 23., 14:50

Szerző:

Berki Mazsi háromból harmadszor került a veszélyzónába szombat este a Dancing with the Starsban. Ezúttal Bárdosi Sándorral ketten kerültek az utolsó kettő közé, és végül az utóbbinak kellett távoznia a versenyből.

Miután kiderül, hogy a két utolsó közül ki maradhat és kinek kell hazamennie, a győztes és a továbbjutó meg szokta ölelni egymást. Ezt teszi Berki Mazsi és Bárosi Sándor is az alábbi videóban 1:40-nél, az ölelkezés után azonban az egykori birkózónak van egy furcsa gesztusa.

A tévénézők között volt, aki úgy látta, mintha Bárdosi Sándor öklendezést imitált volna azután, hogy megölelte Berki Mazsit. Hogy ez a bizarr, nyelvkiöltős gesztus pontosan mi volt és kinek szólt, arról a kieső táncos az alábbi interjúban sem beszél.

Érdekes felidézni azonban Bárdosi Sándor tavaly decemberi nyilatkozatát, amiben Berki Mazsi özvegyével, az azóta elhunyt Berki Krisztiánnal kapcsolatban a következőket mondta:

„vannak olyan celebritások, akiből celebritásokat csináltak, akik mellé nem szívesen állok oda, mert homlokegyenesen ellentétesen gondolkodunk. Berki Krisztiánnak mit tudnék én mondani? Találkoztunk már, elbeszélgetek én vele, nem vagyunk rosszban, de nem tudom... Neki Bentley-je van, én meg elvagyok a családi kocsival. Csakhogy én láttam az autóm törzskönyvét, ő soha.”

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)