Rubint Réka nem bánkódik: hatalmas bejelentést tett Andrei Mangraval

Rubint Réka és Andrei Mangra elsőként estek ki a Dancing with the Starsból.

2022. október 11., 10:50

Szerző:

Hétfőn a TV2-n a Mokka című műsor vendége volt Rubint Réka Az országosan ismert edző a csatorna Dancing with the Stars című vetélkedőjében szerepelt Andrei Mangrával, de rögtön az első adásban kiestek. Sokan vitatják, hogy Rubint Réka lett volna a leggyengébb táncos a műsorban, és az edzőnő maga azt vallotta be az Instagramon, hogy fáj neki a kiesés.

A kiesésre visszatekintő interjúban a profi táncos Andrei Mangra is részt vett, és Rubint Réka rá utalva a következőket mondta:

„egy biztos: hogy a közös munkát folytatjuk. Hiszen Balin kezdtük ezt az évet – elviszem a mexikói táboromba, ott fogunk koccintani. [...] Táncolunk tovább!”

Rubint Réka az Alakreform-táborra utal természetesen. A nyáron Balin voltak, és a Dancing with the Starsra készülve Andrei Mangra is vele ment az egzotikus szigetre.

Most elhatározták, hogy megint táboroznak majd egyet közösen, sőt, utána is folytatják majd a közös táncot valamilyen formában:

„a tánc bennem megnyitott egy olyan kaput, amit biztos vagyok benne, hogy amíg Andrei itt van Magyarországon – remélhetőleg még sokáig –, addig én ezt szeretném továbbfejleszteni, és a nőknek elvinni azt az üzenetet, hogy a tánccipőben is benne van minden, amire a lelkünknek szüksége van. [...] Mi ezt a csodát éljük tovább. Nem a kamerák előtt, majd privátban, mert van nekem egy tervem, amit majd összerakunk és megbeszéljük. De hogy fognak még minket látni táncolni a követőink – akik lehet, hogy elfelejtettek szavazni, nem tudjuk –, az egészen biztos. ”

Rubint Rékáék nagy bejelentését az alábbi videó tartalmazza.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)