Háborognak a TV2 nézői amiatt, ami Rubint Rékával történt

Rubint Réka ilyen kommenteket jó rég nem kaphatott, ha valaha egyáltalán.

2022. október 10., 10:11

Szerző:

Megvolt a Dancing with the Stars idei évadának első adása, és az első kieső Rubint Réka lett. Az országszerte ismert edző profi partnere Andrei Mangra volt, aki az előző évadban Tóth Andival párban győzni tudott. Rubint Rékáék slowfoxot adtak elő, és hiába a több hetes elszánt rákészülés, Rubint Rékáék lettek az első kiesők. Íme a táncuk, amit az est legrosszabbja címet kapta.

Vasárnap este Rubint Réka egy hosszú Instagram-posztban vallott az élményről, de addigra már rengeteg kommentelő is elmondta a véleményét a TV2, illetve a Dancing with the Stars Instagramján.

Bár a Schobert család rengeteg ellendrukkerrel rendelkezik, amit abból nagy botrány kavarodott idén nyáron. Ez az eset figyelemre méltó abból a szempontból, hogy ezúttal mintha az ellenséges kommentek lennének kisebbségben:

„hát ennyit jelent a Schobert név....közutálat. Csak szegény Andreit sajnálom.”

A kommentekből úgy tűnik, hogy a Rubint Rékával szemben érzett érzésektől függetlenül a legtöbben úgy gondolják, hogy nem ő volt a legrosszabb szombat este. A legtöbb lájkot a következő komment kapta:

„mennyire látszik, hogy szimpátiaszavazás volt ez... Szerintem nem ők voltak a legrosszabbak ma este.”

Így vagy úgy, de a többség meglepetésként értékeli a történteket, legalábbis a műsorban látott táncokhoz képest:

„látszott, hogy a Réka először fel sem fogta, hogy mi történik… Ahogy szerintem sokan mások sem erre az eredményre számítottak. Teljesítmény alapján nem szabadott volna kiesniük.”

És még egy példa arra, hogy akik enyhén szólva nem találják rokonszenvesnek a Schobert családot, azok is azon a véleményen vannak, hogy ezúttal nem Rubint Réka érdemelte volna a kiesést:

„Rékának remélem leesik majd, hogy a férjének köszönheti ezt az eredményt. Hiába nyalta be a családot a kormányzati tévébe, hogy minden műsorban szerepeljenek, az emberek utálják, mert egy segg. És ennek most Andrei és Réka itták meg a levét, pedig messze nem ők voltak a legrosszabbak. Meg persze az sem segített, hogy a család követőinek nagy része vásárolt kamuprofil, nekik kár volt tolni előre a marketinget. Azok sajnos nemigen tudnak SMS-t küldeni.”

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars hivatalos Instagramja)