Schobert Laráról döbbenetes pletyka terjed, Norbiék a rendőrséghez fordultak

Schobert Larát sem kíméli a botrányos Facebook-csoport. A szülők nem hagyják annyiban a dolgot.

2022. július 28., 07:31

Szerző:

Bár a címe szerint elsősorban a két szülő bizniszéről szól, Schobert Larát sem kíméli az a gyűlölködő Facebook-csoport, amely az elmúlt napokban egyre többet szerepel a hírekben. A botrány abból robbant ki, hogy egy szerepelni nem rest, mémeket gyártó fiatalember azzal vádolta meg Béres Alexandrát, hogy ő áll a konkurenciát, azaz Schobertéket lejárató oldal mögött.

A vádakat Béres Alexandra kategorikusan tagadja, és valószínűleg már senki nem hiszi el, hogy valóban ő pénzelné A nagy Norbiréka-biznisz című csoportot, szóval ő ezek után ki is került a sztoriból.

Schobert Norbert és Rubint Réka viszont viszik tovább az ügyet, és azt mondják, feljelentést tettek a rendőrségen. A dologról a Story magazin is ír, méghozzá a címlapon. A legfrissebb szám borítóján a két szülő legidősebb gyermekükkel, Schobert Larával látható.

A lap azt írja, hogy a fitneszházaspár a rendőrséghez fordult az ellenük évek óta tartó online támadássorozat miatt, amelynek immár Schobert Lara is az áldozata. Legutóbb azt a pletykát kezdték terjeszteni az Update márka tulajdonosának legidősebb lányáról, hogy az egyik tárgyból megbukott az érettségin.

Barbra Streisandról van elnevezve az az effektus, hogy ha az ember azt szeretné jogi eszközökkel elérni, hogy az emberek ne beszéljenek valamiről, akkor sok esetben éppen azt éri el, hogy egyre többen emlegetik a kérdéses dolgot. Úgy néz ki, Schoberték akciói kiváltották most a Streisand-effektust, olyan szempontból legalábbis, hogy az általuk elhallgattatni kívánt csoport egyre dagad: a hét elején még csak 38 ezer tagot számlált a közösség, csütörtök reggel viszont már 39 500-an vannak.

Schobertéket viszont biztosan nem lehet elhallgattatni

Ez történik Schobertéknél, amikor szabadságra megy a takarítónő

Rubint Réka kemény szavakkal bírálta az elvált szülőket

Rubint Réka elárulta, ki mentette meg Schobert Norbertet, amikor sztrókot kapott

(Kiemelt kép: Norbi és az Update Instagramja)