Tényleg ő gyalázza Schobertéket? Norbi a szemébe szeretne nézni Béres Alexandrának

Nyilatkozott Béres Alexandra is, akit azzal vádoltak meg, hogy ő áll a Schobertéket gyalázó Facebook-oldal mögött.

2022. július 26., 13:25

Szerző:

Pénteken jött a hír, miszerint egy fiatalember megkeresett egy Schobertéket gyalázó Facebook-csoportot, és az derült ki, hogy a konkurens sztáredző, Béres Alexandra állhat a csoport mögött. A férfi szerint Béres Alexandra telefon- és bankszámlaszámát adták meg a csoport adminjai, amikor felvette velük a kapcsolatot.

Most az RTL Klub stábja vitte tovább a sztorit, megszólaltatva a fiatalembert és a két edzőt is. Schobert Norbert a következőket mondja a Fókusznak:

„én szívesen találkozok a Szandrával, szemtől-szembe bármikor, kamerák kereszttüzében is. Örülnék, ha nem ő lenne, hajrá!”

Az edző azt mondja, függetlenül attól, hogy ki áll „A Nagy Norbiréka-biznisz” című csoport mögött, ő mindenesetre feljelentést tett a NAV-nál és a GVH-nál is, és várja az eljárás eredményét.

Béres Alexandra ezzel szemben kikéri magának a gyanúsítást, hogy ő gyűlölködő csoportot vezetne vagy pénzelne Schoberték ellen.

„Én ilyet nem tennék semmiképp. Nekem ez nem fér bele, ez nem én vagyok”

– mondja az edzőnő, hozzátéve, hogy amint értesült az esetről, írt Rubint Rékának egy SMS-t, hogy biztosítsa arról, hogy nem igazak a vádak. Rubint Réka a következőket válaszolta neki üzenetben:

„szia Szandra! Én is nagyon sajnálom, teljesen letaglózott minket is a hír.”

Íme a teljes riport.

rg

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)