Rubint Réka kemény szavakkal bírálta az elvált szülőket

Rubint Réka annak kapcsán nyilatkozott, hogy Schobert Norberttel 20 éve házasok.

2022. június 14., 12:27

Szerző:

Rubint Réka a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett kedden. Azt mondja, férjével, Schobert Norberttel 21 éve ismerik egymást és 20 éve házasodtak össze – esküvői fogadalmukat idén szeptemberben az évfordulóra tekintettel újra megerősítik majd.

Rubint Réka a következőket mondja arról, hogy szerinte miért van jelentősége ennek a számnak:

„aki párkapcsolatban él, az pontosan tudja, hogy az évek száma annyira szépen tükrözi azt, hogy két embernek mennyi munkája van abban, hogy ez így tud működni, ahogy. Most is összeszorul a gyomrom, mert én annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van. [...] A Norbi mindig partner volt abban, hogy összecsiszolódjunk és menjünk előre, mint egy kispatak.”

Rubint Réka arról is hosszasan mesél, hogy mennyire örül, hogy biztos családi hátteret tudtak biztosítani három gyermeküknek, akik el is mondják, hálásak, hogy szép gyerekkoruk lehetett. A fitneszhíresség a következőket mondja azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit szerinte elvált szülők nem tudnak megadni a gyerekeiknek:

„én azt vallom, hogy egy gyereknek a legnagyobb biztonságot a szülők egysége adja. Az érzelmi biztonságnál fontosabb nincs. Az a minta, amivel előttük járunk, az a szeretet, amiben mi élünk a Norbival, az egy nagyon-nagyon meghatározó dolog lesz majd az ő életükben, az ő párkapcsolatukban.

Íme a teljes interjú, amelyben Rubint Réka arról is vall, hogyan csiszolódtak össze az évek során a férjével. Kattintson a play gombra!

Rubint Réka további emlékezetes nyilatkozatai

Rubint Réka és a kutyakaki: ezt a gondolatát szereti a legjobban a közönség az előadásain

Berki Krisztiántól szívszorító módon búcsúzik Rubint Réka: Nem mertél az lenni, aki valójában voltál

Rubint Réka a halálközeli élményéről vallott: Leszakadt a bal tüdőm

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)