Rubint Réka a halálközeli élményéről vallott: Leszakadt a bal tüdőm

Kendőzetlen őszinteséggel vallott. 

2022. április 27., 13:49

Szerző:

Rubint Réka a 20 perc őszintén műsor keretein belül egy hazugságvizsgálóra kötve mesélt élete nehezebb időszakairól. A fitneszedző visszaemlékezett azokra az időkre, amikor a férjét, Schobert Norbertet először műtötték a szívével, neki pedig gondoskodnia kellett róla és a gyerekeikről is. 

„Volt olyan élethelyzet, mint Norbi szívműtéte, amikor a gyerekek még picik voltak, én pedig tudtam, Norbinak milyen nagy szüksége van az én életenergiámra. Akkor olyan mennyiségben kapta az antibiotikumot, hogy nagyon lefogyott, szinte kihullott a szemöldöke, a nyelvén nem volt bőr, nem tudott felállni, ezért tolókocsiban tologattam a kórházban. Akkoriban minden nap elmentem futni, és ott üvöltve sírtam. Akkor például nem adtam ki magamból a fájdalmat, csak amikor egyedül voltam”

- mesélte Rubint Réka, amit a Bors szúrt ki. 

A híres edző arról is mesélt, hogy édesapja elvesztése bizony nagyon mélyen érintette, ugyanis ő volt az, akihez mindig fordulhatott és tudta ha felhívja, akkor ő meg fogja oldani. Hozzátetet, hogy amikor édesapját elvesztette, akkor egy kicsit saját magát is. Majd pedig halálközeli élményeiről mesélt Rubint Réka.

„Az egyik ilyen volt, amikor egy tüdőgyulladást félrekezeltek, és leszakadt a bal tüdőm. Majdnem összeomlott a keringésem, kaptam egy szív-belhártya gyulladást ezzel egyidőben. Egy hétig voltam egy vákuumgépen, amivel kiszívták a területről a váladékot. Húzós volt”

- mondta a műsorban.

Schobertékkel sok minden történik 

Schobert Norbert agyának 50 százaléka nem működött az érelzáródása után

Megdöbbentő dolog derült ki Schobert Norbi és Rubint Réka házasságáról

Schobert Norbi és Rubint Réka meglepő dologra készül

(Kiemelt kép: dfp.hu)