Schobert Norbi és Rubint Réka meglepő dologra készül

Negyedszer is oltár elé állnak.

2021. szeptember 14., 10:26

Szerző:

A nemrég sztrókból felépült Schobert Norbi és Rubint Réka jövőre ünneplik huszadik házassági évfordulójukat, amit a fitneszguru szeretne emlékezetessé tenni gyermekei édesanyja számára, ezért újra elveszi őt feleségül. 

Nehéz időszakon van túl a sztárpár, ugyanis alig két hét telt el azóta, hogy Schobert Norbi augusztus 26-án, reggeli futása után rosszul lett és összeesett. Mentőhelikopter szállította kórházba a sztrókon átesett fitneszedzőt, aki a szerencsének és a szomszédjának köszönheti életét, ő talált rá ugyanis Norbira és szólt Rékának a történtekről. Schobert Norbi szerencsésen felépült, néhány nap alatt elmúlt kezdeti féloldalas, illetve beszédközponti bénulása. Jelenleg tünetmentes, egészségét pedig teljes életmódváltással szeretné fent tartani. Bár nem könnyű neki, de igyekszik többet pihenni, kevesebbet sportolni és még kevesebbet idegeskedni. A Bors egy televíziós forgatáson érte utol a fitneszgurut, akit a jövőre esedékes 20 éves házassági évfordulójuk kapcsán kérdezett.

„Sokan mondták a házasságunk elején, hogy csak egy marketing fogás, hogy együtt vagyunk… azt hiszem, az idő minket igazol. Nagy idő. Jövőre lesz a húsz éves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mondani semmit”

– mesélte Schobert Norbi, aki azt is elárulta, hogy szűk körű, meghitt eseményt szeretne, ötven-hatvan fővel. Az újság azon kérdésére, hogy nála tényleg az 50-60 fő jelenti a szűkkörűt, nevetve válaszolt:

„Igen, mi ennyien vagyunk a család és a barátok. Azt sem találtam még ki, hogy itthon tartjuk, vagy külföldön. Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben. ”

(Kiemelt kép: dfp.hu)