Megdöbbentő dolog derült ki Schobert Norbi és Rubint Réka házasságáról

Tényleg hihetetlen!

2021. szeptember 6., 10:16

Szerző:

Schobert Norbi és Rubint Réka 20 éve vannak együtt, 19 éve házasok, a házassági évordulójukat pedig tegnap ünnepelték. Az alkalomból a fitneszguru megható üzenetet írt Facebook-oldalára:

„Ma vagyunk 19 éves házasok és 20 éve együtt! Köszönöm Istenem és Szerelmem! Köszönöm, hogy kaptam még egy esélyt és köszönöm a sok jókívánságot!" 

– utalva arra, hogy két hete életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Rubint Réka is megemlékezett a különleges napról, ő egy hosszabb bejegyzést írt, amiben egy egészen elképesztő dolgot is elárult kapcsolatukról, méghozzá azt, hogy Norbi elképesztő rövid idő, 10 nap együttélés után kérte meg a kezét!

„20 évvel ezelőtt 1 hónap udvarlás és 10 nap együttélés után megkérdezted tőlem: »Elkísérsz-e egy életen át? « Én azt feleltem: IGEN! 9 hónap múlva a feleséged lettem! Épp 19 évvel ezelőtt. Azt, hogy mennyire szeretlek, féltelek és mennyire Te jelented nekem a mindent, arra nincsenek szavak! Te vagy a másik felem. A részem. A szerelmem. A társam. Az örömöm. A fájdalmam. A mindenem. Egy héttel ezelőtt kétségbeesve könyörgött a lelkem érted! Hogy ne történjen semmi baj, hogy 30-40 év múlva is hozzád bújva tudjam elmondani azt, hogy Te jelented a mindent! Boldog 19. házassági évfordulót Szerelmem!”

– írta a megható sorokat Réka, amikehez néhány régi fotót is csatolt kettejükről. A teljes bejegyzést ITT tudja megnézni.

(Kiemelt kép: dfp.hu)