Rubint Réka és a kutyakaki: ezt a gondolatát szereti a legjobban a közönség az előadásain

Rubint Réka egy kutyakakis hasonlattal szokta elgondolkodtatni a közönségét.

2022. május 30., 10:14

Szerző:

Rubint Réka nemcsak edzéseket szokott tartani, hanem motivációs előadásokat is. Legfrissebb posztjában megoszt egy elég emlékezetes hasonlatot, amit ezeken az előadásokon szokott elmondani, és a visszajelzések alapján nagyon tetszeni szokott a közönségnek.

„Szeretnék Veletek megosztani egy hasonlatot, amit a motivációs előadásaim alkalmával, szinte mindig elmondok és a közönség imádja. Sokszor kérdezitek, hogyan viselem a gyűlölködő embereket. Nos! A példám a következő: számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás kutyakaki. Ha meglátod, belelépsz?! Persze, hogy NEM! Nem lépsz bele, mert a cipőd talpának a takarítása időt és energiát vesz el az értékes idődből. Abból az időből, amit arra fordíthatnál, hogy előre haladj és alkoss. Én, ha az elmúlt 27 évben a cipőm takarításával lettem volna elfoglalva, SEHOL nem tartanék. Jusson eszedbe ez a példa mindig, amikor az utadon megjelennek azok, akik már az elhatározásodat is irigylik”

– ad Rubint Réka hasznos tanácsot azoknak, akik hozzá hasonlóan úgy érzik, hogy mindenki irigyli őket. A médiaszemélyiség-edzőnő posztját ide kattintva az Instagramon tudja megnézni.

Rubint Rékától még többet!

Rubint Réka elárulta, ki mentette meg Schobert Norbertet, amikor sztrókot kapott

Rubint Réka a halálközeli élményéről vallott: Leszakadt a bal tüdőm

Megcsalás és válás: Rubint Réka fájdalmas családi titokról rántotta le a leplet

(Kiemelt kép: Zsigmond László D – dfp.hu)