Megcsalás és válás: Rubint Réka fájdalmas családi titokról rántotta le a leplet

Rubint Réka kendőzetlen őszinteséggel mesélt a családi titkairól. 

2022. március 18., 07:19

Szerző:

Rubint Réka a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának vendége volt. A fitneszedző nehéz időszakot tudhat maga mögött: míg 2019-ben az édesapját vesztette el, egy évvel ezelőtt az édesanyja esett össze a házuk előtt, életét már nem tudták megmenteni. Rubint Réka most őszintén beszélt a szülei házasságáról és arról, hogy végül miért döntöttek a válás mellett. 

„A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben”

– idézte fel a fájó emléket Rubint Réka Hajdúnak a ma, azaz péntek este adásba kerülő műsor felvételén.

Hozzátette, hogy sokszor az is előfordult, hogy édesanyja őket is magával vitte, amikor autóval a férje után nyomozott, mert nem volt kire bízni a gyerekeket. Az edző édesapja sokáig képes volt titkolni a félrelépését, ám végül egy telefonbeszélgetés lebuktatta, Rubint Réka édesanyja pedig ezután szakított a férjével. A sztár azt is elárulta, hogy apja ezt követően 16 évig élt házasságban a nővel, akivel viszonya volt – írja a Blikk.

Rubint Réka számára rendkívül nehéz volt elfogadni, hogy a szülei 33 év után elváltak. Sokszor úgy érezte, hogy az édesapja elhagyta őket:

„hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is.”

A sztáredző azt követően, hogy édesapja második házassága is megromlott, újra megpróbálta összeboronálni a szüleit. Az édesanyját és az édesapját még Balira is elvitte, ahol a szülők egy szobában aludtak, majd az ünnepeket is közösen töltötték. Elmondása szerint az anyukája olyan volt, mintha 15 évet fiatalodott volna. Hozzátette, habár a szülei kapcsolata rendeződött az utolsó évekre, végül édesanyja, Zsuzsanna asszony sosem bocsátott meg igazán volt férjének.

„Elfogadtam a döntésüket, noha minden gyerek – ha kicsi, ha nagy – arra vágyik, hogy a szüleit együtt lássa megöregedni, kéz a kézben. Hogy apukám visszatért a családhoz, önmagában megnyugvás volt nekünk a bátyámmal” 

– folytatta a történetüket Rubint Réka.

A sztáredző csak azt sajnálja igazán, hogy nem jutott több idejük együtt, úgy gondolja, hogy talán a külön töltött évek sebeit is megtudták volna gyógyítani. Édesapja 2019-es halála Zsuzsanna asszonyt is megrázta, akinek se előtte, se utána nem volt más férfi az életében. Rubint Réka szerint édesapja volt édesanyja másik fele: 

 „akkor láttam igazán rajta, mennyire ő volt a másik fele. 19 évesen megismerte, ő jelentette neki a mindent. Apukám volt a szerelme, a gyermekei édesapja és a társa. Se előtte, se utána más férfi nem volt az életében.”

Még több Rubint Réka

Rettenetes dolog derült ki: Rubint Réka edzéseiről ezért tűnt el egy anya-lánya páros

Rubint Réka: Sokszor elszomorít az emberek lelkében dúló indulat

Rubint Réka megdöbbentő dolgot árult el a szállodáról, ahonnan kitiltották

(Kiemelt kép: dfp.hu)