Rettenetes dolog derült ki: Rubint Réka edzéseiről ezért tűnt el egy anya-lánya páros

Megrázó történetre derült fény Rubint Réka új posztja kapcsán.

2021. november 30., 12:04

Szerző:

„Szeretnék Nektek bemutatni egy igazi HŐST, egy hatalmas példaképet, Zsófit!”

– kezdi Rubint Réka a múlt éjjel megjelentetett posztját. A frissen publikált képeken egy 10 éves kislánnyal látható, amint a hétvégén tartott Alakreform-bál fotófala előtt fényképezkednek. A kislány édesanyjával járt Rubint Réka edzéseire, de egy idő után nem jöttek többet, és az edzőnő-médiaszemélyiség végül megtudta, miért nem. Zsófiék történetét a következőképpen meséli el:

„ez a kicsi lány 10 éves! Épp annyi, mint a kisfiam, Zalán. Ez év januárjában az iskolában játszottak és Zsófi kulcscsontját megütötte az osztálytársa a könyökével, amit napokon keresztül fájlalt. Mivel a fájdalom nem múlt, hanem inkább erősödött, az Édesanyja orvoshoz vitte. Zsófinál nyirokcsomó-daganatot diagnosztizáltak!”

Így derült fény a kislány betegségére, amit egy idő után Rubint Réka is megtudott a következőképpen:

„Mivel egészen pici kora óta, minden kedden ott tornázott az Édesanyjával a Rozsnyaiban, az első sorban, így egészen rövid idő alatt feltűnt, hogy nem járnak az edzésekre. Április első hetében kaptam a rettenetes hírt! Zsófi rákos! Szívbemarkolt és sokkolt a hír, hiszen én is akkor veszítettem el az Édesanyámat... Nem volt kérdés, hogy azonnal segítek/segítünk.”

Rubint Réka kiemeli, hogy a férje nevével fémjelzett Update-termékekkel is segítették a kislányt és az őt egyedül nevelő anyukát, de nem csak ezzel:

„látogattam Őt, megleptem a kedvenc Legójával és kitűztünk egy célt! A CÉLT: a gyógyulást!!! Zsófi 52!!! kemót kapott. A derékig érő gyönyörű haja kihullott. Megbeszéltük, hogy amikor meggyógyult, a soron következő első táboromba elviszem Őt és az Édesanyját! A vendégeim lesznek! Ez a tábor a SPIRIT és a BÁL volt. Megleptem a kicsi Tündért egy báli ruhával is, hogy úgy ragyogjon, ahogy szeretne.”

Rubint Réka hozzáteszi, hogy ezt a fenti megható-inspiráló történetet és a hozzá tartozó képeket természetesen az édesanya jóváhagyásával teszi közzé. A posztot ide kattintva lehet megtekinteni az Instagramon.

A fenti kiemelt kép a vasárnap adásba került Frizbi felvételén készült Rubint Rékáról, ahol az edzőnő könnyek között emlékezett vissza férje, Schobert Norbert sztrókjára. Erről részletesebben ide kattintva olvashat korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: dfp.hu)