Rubint Réka megdöbbentő dolgot árult el a szállodáról, ahonnan kitiltották

Rubint Réka egy elfajult buli miatt nem tarthat többet Füreden Alakreform-tábort.

2022. február 24., 07:46

Szerző:

Rubint Réka azzal került be a hírekbe a héten, hogy a hétvégén Balatonfüreden általa tartott Alakreform-tábor farsangi bulijából botrány lett. A Hotel Füred Spa & Conference többi vendége között ugyanis többen akadtak olyanok, akik kifogásolták a retrópartit, mivel az szerintük hangos volt, a bulizók pedig kiabáltak, meztelenkedtek, a pulton táncoltak és a folyosókon ordibáltak. A szálloda képviselője közleményt publikált és azt nyilatkozta, hogy az eset miatt nem fogják többször befogadni az Alakreform tábort – erről ide kattintva olvashat részletesebben tegnapi cikkünkben.

Szerda este Rubint Réka a vádakra a Fókusz című műsorban reagált az RTL-en.

„Itt senki nem meztelenkedett. Senki nem rohangált ordibálva a folyosón. Mert meg lehet nézni a kamerafelvételeket a szállodában. Semmi ilyen nem történt. Szerintem a biztosítékot az verte ki annál a három embernél, aki a hétszázból kommentelt és valóban ott volt, hogy ott volt kettőszáz energiától pezsgő, lüktető, egymást szerető, imádó ember, akik annyira jól érezték magukat, hogy ez elképzelhetetlen ezen emberek számára. [...] Sajnos vannak olyan emberek, akik magukból indulnak ki, és azt gondolják, hogy minden embernek matarészegre kell innia magát, hogy tudjon mulatni. Na ez a csapat nem olyan”

– mondja Rubint Réka, kifejtve, hogy teljesen alaptalannak tartja a vádakat. A hotellel, illetve annak vezetőségével kapcsolatban meglepő dolgot árult el, méghozzá azt, hogy a hotel menedzsmentjének két tagja részt vett ezen az állítólagos elfajult bulin. A következő hangzik el az alábbi videóban:

„a szálloda vezetőségének két tagja, egy házaspár, nagyon jó családi barátunk. Mi összejárunk. Nagyon jó barátok vagyunk és azok is fogunk maradni. Ők reggelig ott buliztak velünk. A közleményt a család azon tagjai rakták ki, akik nem buliztak ott velünk.”

Bármennyire is jó barátok azonban, Rubint Réka azt mondja, hogy a kialakult konfliktusért nem ő, hanem a hotel vezetősége a felelős, mert nem tájékoztatták megfelelően a többi szállóvendéget előre a buliról, és nem kezelték megfelelően a panaszaikat.

Bulik, partik, összejövetelek

Videó: Demcsák Zsuzsa szó szerint a padlóra került bulizás közben

A Dancing with the Stars győztese reggel fél hétkor vezetett haza az afterpartyról

Majka korábban még sosem látott lakodalmi fotókkal mutatta meg, kikkel ünnepelték esküvőjüket

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)