Kitiltották Rubint Rékáékat és az alakreformosokat egy elfajult buli miatt egy füredi szállodából – íme, mit csináltak

Elfajult Rubint Réka és társasága bulija, a többi vendég mondta el, mit csináltak, a hotel lépett.

2022. február 23., 07:53

Szerző:

Rubint Réka Alakreform tábort tartott a Hotel Füred Spa & Conference nevű szállóban, de a vendégek bepanaszolták a médiaszemélyiséget, mert a záróbuli elfajult. Rubint Réka maga is több felvételt publikált az eseményről, amit retrósra fazoníroztak, és amin Csepregi Éva és Nótár Mary is fellépett. Ide kattintva megtekinthető posztjában a következőket írja:

„micsoda HATALMAS buli volt tegnap este, nincsenek szavak! Hajnali negyed 5-kor bontottunk sátrat!”

Sajnos azonban a szálló többi, pihenésre vágyó vendége nem élvezte ennyire a Rubint Rékával fogyók rajcsúrozását. Rengetegen panaszt tettek a buli miatt, arra panaszkodtak, hogy felhallatszik a zene a szobákban, hogy a folyosókon is kiabálás volt, illetve hogy az alakreformosok a pulton táncoltak. A Hotel hivatalos Facebookján egy poszt jelent meg, amint azt a Blikk ki is szúrta, a következőkkel:

„Kedves Vendégeink! Sajnálattal olvastuk a rengeteg kommentet és visszajelzést, ami a hétvégén szállodánkban megrendezésre kerülő Alakreform táborral kapcsolatban érkezett. [...] Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy a hétvégi rendezvény „elfajulása” egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, melyet nem lehetett előre látni. Vendégeink táncos-zenés rendezvénye során az étteremben sem asztalon, sem ételtárolásra, átadásra alkalmas pulton nem táncoltak, azokra nem léptek fel.
A közösségi médiában terjedő fotókon és videókon a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak, ami mindössze pár percig tartott, mielőtt a szálloda vezetősége beavatkozott és felszólította a résztvevőket, hogy a táncolást a táncparketten folytassák, melynek a vendégek eleget is tettek. Szállodánkban elsődleges szempont volt eddig is és ezután is, hogy egyéni vendégeink pihenése zavartalan maradjon az esetlegesen zajló rendezvényektől függetlenül is, és a jövőben is erre fogunk törekedni, még nagyobb odafigyeléssel.”

A szálloda tulajdonosa azt nyilatkozta ezen kívül az eset kapcsán, hogy többet nem fognak helyet adni az Alakreform tábornak.

Rubint Réka szintén reagált, többek között a következőt:

„nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek.”

Konfliktusok

Gáspár Evelin fel van háborodva: nem engedték be egy budapesti étterembe

Megdöbbentő, miért tiltja le Kulcsár Edina új szerelme a követőit

Cicciolinát kitiltották saját testvére temetéséről

(Kiemelt kép: dfp.hu)