Cicciolinát kitiltották saját testvére temetéséről

Elhunyt Cicciolina, azaz Staller Ilona testvére, és az unokaöcs nem hívta meg a hírességet a gyászszertartásra.

2022. január 4., 08:22

Szerző:

65 éves korában, sztrókban meghalt Cicciolina öccse, Staller László. A világhírű sztár-médiaszemélyiség többek között a következőket mondta a Bors című lapnak vasárnap hajnalban elhunyt testvéréről:

„főleg Valéria és én támogattam. Pénzt és csomagot küldtünk neki, hogy könnyítsünk a helyzetén. Ugyan mióta Olaszországban éltem, fizikailag távol tartózkodtunk egymástól, de a lelki kötelék sosem lazult fel. Utoljára december elején beszéltünk telefonon, akkor még minden rendben volt.”

Valéria szintén Cicciolina testvére, és van még egy öcs is, Attila, de a híresség vele nem tartja a kapcsolatot egy soha nem törlesztett, 40 ezer eurós adósság miatt.

És nem felhőtlen a viszony a most elhunyt László fia és Cicciolina között sem. A díva unokaöccse szervezi ugyanis a temetést, de apja testvéreit nem hívta meg a gyászszertartásra. Cicciolina erről a Blikk című lapnak beszélt, többek között a következőket nyilatkozva:

„Lacika életében rá sem nézett az apjára, most pedig valamiért úgy döntött, ő intézi a temetést. Kikötötte, hogy mi nem lehetünk ott, ezért se a helyszínt se az időpontot nem akarja elárulni. [...] Lacika szégyellje magát, és csak annyit tudok erre mondani, hogy a karma majd visszaadja ezt a gonoszságot neki.”

(Kiemelt kép: Cicciolina hivatalos Instagramja)