Videó: Demcsák Zsuzsa szó szerint a padlóra került bulizás közben

Demcsák Zsuzsának nem sikerült tökéletesen a koreó.

2021. december 7., 12:12

Szerző:

Újabb öt médiaszemélyiséggel folytatódik a héten a Hal a tortán a TV2 Chef csatornán, és közülük a legismertebb minden bizonnyal Demcsák Zsuzsa. A 43 éves műsorvezetőnő a hétfői epizódban Molnár Andinál vendégeskedett Rippel Ferenccel, Bárdosi Sándorral és Kovács Dórával együtt. A menü után egy kis bulizás-táncolás is volt, meglehetősen komplikált koreográfiával, aminek a kipróbálása a remek hangulat ellenére nem indult túl jól Demcsák Zsuzsának.

A bizonytalan kezdés után viszont katasztrofális folytatás következett: Demcsák Zsuzsa ugyanis Rippel Ferenc karjaiból a padlóra perdült le, kifogott rajta az akrobatikus elemekkel operáló koreográfia. A jelenetről rögtön az jut az ember eszébe, hogy táncolt már Demcsák Zsuzsa idén egyszer a TV2-n. Vagyis kétszer: indult a Dancing With The Starsban, de a második adásban kiesett, 12 versenyző közül a 11. helyen végzett.

Demcsák Zsuzsa egyébként már a múlt héten is szóba került a Hal a tortánban, pedig akkor még nem is szerepelt benne. Keleti Andrea viszont említette őt egy nagyon csípős kiszólásban annak kapcsán, hogy megtudta, a műsorvezetőnő és Köllő Babett jóbarátnők lettek.

(Kiemelt kép: TV2 Chef/Hal a tortán)