Keleti Andrea nem érti: Hogy lehet Demcsák Zsuzsával jóban lenni?

Figyelmeztetni kellett Keletit a Hal a tortánban, hogy vigyázzon, veszi a kamera.

2021. november 26., 07:55

Szerző:

A Hal a tortán című celebes-vacsoráztatós realityben ezen a héten Ördög Nóra, Köllő Babett, Zsidró Tamás, Katus Attila, valamint Keleti Andrea látják egymást vendégül. A legutóbbi epizódban Köllő Babett volt a háziasszony, akinek az alább megtekinthető adásrészletben a lánya, Milla segít főzni. Közben a másik négy híresség egy autóban érkezik a vacsorára, és Keleti Andrea megjegyzi, milyen nehéz ilyen rövid idő alatt segítség nélkül elkészülni, neki a fiai legalább tudtak segíteni. Köllő Babettéknél azonban szerinte más a helyzet.

„Neki a lánya lesz, és akkor az gyakorlatilag csak zavar”

– tesz egy csípős megjegyzést Keleti Andrea Köllő Babett lányára, de az adásból kiderül, hogy eléggé rátapintott a lényegre, mert a kamaszlány nem túl lelkes a konyhában, az elkészítendő polipot például kidobta, illetve a krumpliaprításba is beletört a bicskája.

Utána Ördög Nóra azt említi, hogy ő arra számított, hogy Demcsák Zsuzsa lesz Köllő Babett segítsége, hiszen ők ketten az utóbbi időben jó barátnők lettek. Keleti Andrea erről nem tudott – úgy látszik, nem olvasta korábbi cikkünket, amiben a két tévés barátságáról írtunk. A táncművész meglepetésének a következő költői kérdéssel adott hangot:

 „és hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?”

Erre Zsidró Tamás a térdére csap és a kamera felé mutat, figyelmeztetve Keletit, hogy „forog!”, úgyhogy vigyázzon a csípős megjegyzésekkel.

Ördög Nóra mindenesetre elmondja még, hogy ő úgy tudja, hogy Demcsák Zsuzsa kamera előtti kommunikációt is tanít Köllő Babettnek, és ennek kapcsán lettek jóban, amire többen egyetértenek, hogy a Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznőnek igazából nincs is szüksége ilyen tréningre. Keleti Andrea mosolyogva hozzáteszi, megintcsak nem minden él nélkül:

 „Babett csúcsra ment! Csúcsra szaladt!”

Íme a teljes adásrészlet.

(Kiemelt kép: TV2 Chef/Hal a tortán)