Demcsák Zsuzsa férje nem féltékeny, ha feleségét másik férfi ölelgeti nyilvánosan

A műsorvezetőnő zokogva omlott táncpartnere karjába élő adásban.

2021. szeptember 27., 09:25

Szerző:

Kinizsi Ottó kifejezetten bátorítja a feleségét, ha szexjelenetet kell előadnia, Szabó András Csuti viszont nem szeretné, hogy feleségének, Kulcsár Edinának majd csókjelenetekben is kelljen szerepelnie színésznőként. Hogyan áll ugyanezzel a kérdéssel Demcsák Zsuzsa férje, Krishan? – erről szól a Blikk friss cikke a Dancing With The Stars kapcsán.

„Amikor felmerült ez a műsor, először nem mondtam igent, mert meg akartam vele és persze a gyerekeimmel beszélni. Ők azonnal azt mondták, csináljam. Jeleztem Krishannak, hogy ugye tudod, kedves, hogy ez azt jelenti, hogy egy másik férfi folyamatosan ott fog engem ölelgetni, de megnyugtatott, hogy ez nem zavarja, mivel ez egy szerep”

– többek között ezt nyilatkozta a kérdésről a 43 éves műsorvezetőnő.

Szombaton indult be a TV2 celebes-táncos vetélkedője, és a műsorral kapcsolatban nyilatkozott maga a férj, Krishan is. A következőket mondta:

„csodálatos volt! Tudom, hogy imád táncolni, nagy szerelem ez a számára, és örülök, hogy ezt is megélheti!”

A fenti videón látható, hogyan keringőzött Demcsák Zsuzsa, az alábbin pedig az, hogy a tánc végén még sokáig zokogva ölelte táncpartnerét, és a zsűrivel is a könnyekig meghatódva beszélt az előadás után.

(Kiemelt kép: a Dancing With The Stars hivatalos Instagramja)