Deutsch Anitát a férje bátorítja, ha a színésznő más férfiakkal kerül intim közelségbe

„Karcsi, mindent szabad fogni!” – Kinizsi Ottó ezt mondta Rékasi Károlynak a forgatáson rendezőként.

2021. szeptember 21., 11:57

Szerző:

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt színészei voltak, amikor összeismerkedtek, 2004-ben kötöttek házasságot, két gyermekük született. A színészpár azóta is boldog házasságban él, amint arról a közösségi médiában posztolt képeik is tanúskodnak.

A férj, Kinizsi Ottó egy ideje nemcsak színészként, hanem rendezőként is dolgozik, és most, hogy a 39 éves híresség szerepel majd a Dancing With The Starsban, rendezői munkájáról beszélt a Blikknek. Történt ugyanis, hogy rendezőként kellett instruálnia most 47 éves feleségét egy szexjelenetben, amiben Deutsch Anita partnere Rékasi Károly volt.

„Nem is egy takaró alatti, finom, romantikus jelenet volt, hanem amolyan szenvedélyesen elkapom típusú. Először alig mert egymáshoz érni Anita és Karcsi, hiszen mégiscsak ott álltam a kamera mögött. Mindenkinek olyan kínos volt a helyzet. Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozzatok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni!”

– emlékszik vissza Kinizsi Ottó.

Maga Deutsch Anita is megerősíti, hogy férje valóban így áll hozzá a hasonló munkákhoz. Ő többek között egy olyan alkalmat említ, amikor a színpadon kellett csókolóznia:

„az egyik színdarabban Tóth Rolanddal alakítottunk szerelmespárt, Ottó eljött megnézni a főpróbát. A nézőtérről felszólt: „Na ne szórakozzatok már, csókoljátok meg egymást!””

(Kiemelt kép: Deutsch Anita Instagramja)