Az megvan, hogy Rubint Réka milyen új vállalkozásba kezd?

Rubint Réka már meg is szerezte hozzá a képesítést.

2022. április 8., 14:42

Szerző:

Rubint Réka aranykalászos gazda lett, mesélte el az edzőnő a Life TV-n az Ébredj velünk! című műsorban péntek reggel. Azért csinálta meg a vizsgát, mert vidéken nőtt fel, és szülei halála után termőföldet örököltek a testvérével.

„Nagyon sokan tudják, hogy az egész gyerekkoromat a földeken töltöttem, hiszen az édesapám TSZ-elnök volt, mezőgazdasággal foglalkoztak a szüleim. [...] Édesanyám és édesapám is elhunytak, ezért a bátyámmal az örökség része volt az, hogy földeket is örököltünk.”

Rubint Réka úgy próbált hű lenni a családi hagyományokhoz, hogy beiratkozott egy mezőgazdasági, OKJ-s felnőttképzésre. 2020 decemberében kezdődött az oktatás, volt elméleti és gyakorlati képzés is. Mostanra letette a vizsgákat, aminek egész viccesen hangzó következményei is vannak:

„amit nagyon megmosolyogtam – ezt mondjuk nem tudtam –, képzeljétek el, a bizonyítvánnyal együtt kaptunk egy papírt, amit még nem töltöttem ki és nem küldtem vissza, de ezzel meg lehet igényelni a traktorvezetői engedélyt! Ezáltal fejőgépre és keltetőgépre is lesz engedélyem.”

Arra a kérdésre, hogy frissen szerzett képesítését hogyan fogja kamatoztatni, Rubint Réka a következő választ adja:

„nagy álmom az, hogy ebben az autentikus, vidéki hangulatban legyen majd egy olyan kis ékszerdoboz valahol az országban, ahol tudok tornát tartani, lehet finom kis hurkát, kolbászt enni. Egy valamifajta beauty farm, ahova aki eddig-eddig-eddig van, el tud vonulni.”

A tervek megvalósítása érdekében Rubint Réka most egy falusi turizmussal kapcsolatos képzésre iratkozott be.

Médiaszemélyiségek és képesítések

És az megvan, hogy mi Kiszel Tünde eredeti szakmája?

És az megvan, hogy Kulcsár Edina eredetileg milyen pályára készült a szépségszakma előtt?

És az megvan, hogy mi Berki Krisztián eredeti foglalkozása?

(Kiemelt kép: dfp.hu)