Rubint Réka: Mindennél jobban fáj, ami szombat este történt

Rubint Réka hosszas posztban vallott a TV2 táncos show-jában való, kínosan rövid részvételéről.

2022. október 10., 07:40

Szerző:

Megvolt a Dancing with the Stars idei évadjának első adása, és az első kieső Rubint Réka lett. Az országszerte ismert edző profi partnere Andrei Mangra volt, aki az előző évadban Tóth Andival párban győzni tudott. Rubint Rékáék slowfoxot adtak elő, és az alábbi performansz végül a nap leggyengébbjének ítéltetett.

Vasárnap este Rubint Réka egy hosszú Instagram-posztban vallott az élményről.

„Rengeteg pozitív, támogató üzenetet kaptam, kapunk, amit nagyon köszönünk! Higgyétek el, hogy épp olyan értetlenül állunk a tegnap este történtek előtt, mint Ti!”

– vezeti be mondanivalóját Rubint Réka a posztban, de ezután egy nagy De! következik.

„De! Azt tudnotok kell, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban egy csodálatos emberen, Andrei Mangrán keresztül megismerhettem egy számomra eddig ismeretlen világot, a tánc világát , amely rengeteg kiskaput kinyitott bennem. Azért élem ezt meg csodaként, mert az egész életünk egy lehetőség a fejlődésre. Testileg és lelkileg is. Mivel hiszem és tudom, hogy minden okkal történik az elmúlt időszak azt is megmutatta, hogy a mi találkozásunk sem volt véletlen. Azt csak mi ketten tudjuk, hogy milyen különleges felismerést és fejlődést hoztunk egymás életébe. Andreai Mangra mindennél jobban fáj, ami történt, de egyet megígérek! Soha nem hagylak magadra! Köszönök Neked mindent!!!”

– hálálkodik Rubint Réka.

Ezek után kamaszkora egy traumatikus élményét eleveníti fel, amit az utóbbi időben egyre többet emleget:

„engem 15 évesen a testnevelő tanárom genetikai selejtnek nevezett. Ez a »motiváló« megjegyzés juttatott el odáig, ahol ma tartok. Mert az alázat, kitartás, energia, lendület, szeretet utat tör és semmi nem állhat az útjába! Csak az ember egója tud összeomlani, mert az egó mindig akar valamit! Engem nemesebb cél vezérelt most is és úgy tűnik, hogy ezt más úton kell megmutatnunk! A tánc megnyitott bennem egy csodálatos kaput, amit meg fogok mutatni és tanítani a Nőknek… mert bár írják, h megosztó vagyok, de a miértre, soha nem kapok választ. Tudjátok, hogy miért?! Mert nincs! Az nem válasz, hogy 20 éve házasságban, hű Társa és támasza vagyok a férjemnek, 3 gyermek Édesanyja, reggeltől estig dolgozom, járom az országot, segítek ahol és akinek csak tudok, mindig csak ADOK, nem tudok akkora hotelt, csarnokot bérelni ahová beférne annyi ember, mint amennyi jelentkezik! Bizony! Ez a megosztás oka. A kitartás és a hozzá társuló siker. Mert más nincs. Ez vagyok én és ha a feje tetejére áll a világ, ez is maradok.”

Rubint Réka végül a fentiekhez kommentben még a következőket fűzi hozzá:

„sokszor állított már az élet a szőnyeg szélére, de kislábujjal is megkapaszkodtam és megálltam a helyem, bármikor, amikor kellett. Ennek köszönhetem azt, aki ma vagyok. Összetörhetetlen. És ha a tesitanárom egyetlen mondata ilyen magasságokba repített, akkor gondolhatjátok, hogy mi fog történni a tegnap este után! Imádni fogjátok!”

Íme a kiesés után készült első interjú, ebben az edzőnő és a profi táncos elmondják, hogy mind a ketten a másikat sajnálják a legjobban.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars hivatalos Instagramja)