Tóth Andi szexi fehérneműben köszöntötte fel Andrei Mangrát szülinapján

Csak egy body van Tóth Andin abban a videóban, amit volt táncpartnerének címzett.

2022. március 8., 10:40

Szerző:

Tóth Andi és a Dancing With The Stars profi táncosa, Andrei Mangra bár sose erősítették meg, hogy romantikus szálak fűznék őket egymáshoz, de a közösségi médiában egymásnak szánt képeik, videóik minduntalan arról árulkodnak, hogy nagyon szoros kapcsolat van köztük. Most épp Tóth Andi posztolt egy félreérthető videót, amiben egy szexi, fekete bodyban kíván boldog szülinapot a táncosnak.

Már a színpadon is izzott a levegő Andi és Andrei között, akik ennek a kölcsönös kémiának is köszönhették, hogy végül megnyerték a TV2 táncos showműsorát. A szikra azóta is tagadhatatlanul megvan köztük, amiről időről-időre bizonyítékot is szolgáltatnak egy-egy Instagram-oldalaikra feltöltött képpel, videóval, vagy egymásnak írt kommenttel. A rajongókban ez minden alkalommal felkelti a reményt, hogy talán a fiatalok az életben is, és nem csak a táncteremben alkotnak egy párt. 

Andrei Mangra a napokban ünnepelte a szülinapját, Andi pedig ebből az alkalomból egy különleges videóval lepte meg a táncost. Az énekesnő ugyanis a 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban egy szál, vadítóan szexi fekete bodyban pózol a tükör előtt. A videóhoz a következő szöveget mellékelte: "Happy birthday my love" vagyis, "Boldog születésnapot szerelmem", és meg is jelölte a szöveg mellett a táncost.

Andrei is megosztott tegnap egy az énekesnővel készült fotót, amin boldogan öleli és emeli a magasba Tóth Andit. A szenvedélyes képhez csak egy rövid, de sokat sejtető üzenetet írt, csupán annyit, hogy "Végre".

Sztárok és a szexi Instagram-bejegyzések

Stana Alexandra egy szál melltartóban szexizik Instagram-oldalán

Zimány Linda brutálisan szexi fotókkal örvendeztette meg a rajongóit

Tolvai Reni fürdés közben készített szexi képet magáról

(Kiemelt kép: Andrei Mangra Instagram-oldala)