Zimány Linda brutálisan szexi fotókkal örvendeztette meg a rajongóit

Egy romantikus kiruccanáson készült a szexi fotót.

2021. november 8., 13:55

Szerző:

Zimány Linda a hétvégét egy nagyon különleges, természetközeli helyen töltötte Noszvajon, ahonnan rengeteg fotót osztott meg Instagram-oldalán. Az egyik egy olyan intim, amilyet nem gyakran lehet látni a jelenleg ügyvédjelöltként dolgozó hírességtől. 

Zimány Linda sosem volt szégyenlős, már ami az Instagramra posztolt képeit illeti.  A modell-influenszernek kifogástalan az alakja, ezt pedig szívesen meg is mutatja szexi, feszülős ruhákban. Most azonban egy olyan képet is feltöltött magáról, amin semmi más nem takarja a testét, csak egy lepedő.

Linda a hétvégén Noszvajon pihent egy luxusapartmanban, amely az erdő közepén található, távol a kíváncsi szemektől. A kis faházhoz egy kültéri jakuzzi és egy szauna is tartozik, amik szintén a sűrű fák között helyezkednek el. Ebben a romantikus környezetben készült az intim fotó, amelyen Zimány Linda a fürdőszobában található elegáns kád mellett áll, és az ablakon kifelé merengve kortyolgatja reggeli kávéját, miközben testét csak egy hófehér lepedő takarja. Arról nincs információ, hogy a romantikus hétvégét kivel töltötte a szőke bombázó,  az azonban biztos, hogy sok férfi rajongója kívánta azt a kép láttán, hogy bárcsak ők lőhették volna a fotót.

A képeket ITT nézheti meg.

(Kiemelt kép: Instagram)