Nosztalgiázzunk! Ennyit változott Zimány Linda az elmúlt 15 évben

A Miss Balaton kapcsán elővettünk néhány képet a jogásznő szépségversenyzői karrierjéből.

2021. augusztus 22., 06:53

Szerző:

A múlt hétvégi Miss Balaton-gála kapcsán Zimány Linda, aki egykori királynőként vett részt az eseményen, interjút adott a Fókusznak. A 35 éves jogásznő-influenszer elmondta, hogy ami az Instagramon látható, az az életének csak 0,00001%-a, ennyire azért nem felszínes a való életben, csak a közösségi médiában nem mutat meg mindent – jogászi munkájáról nem is nagyon lenne mit.

Hát akkor most nosztalgiázzunk egy kicsit annak a korszaknak a képeivel, amikor a közösségi média még nem létezett, Zimány Lindát pedig elsősorban szépségversenyzőként ismertük!

Zimány Linda már 2002-ben hírnévre tett szert, a fenti kép a Miss Cyber Space Hungary nevű szépségversenyen készült, ahol a későbbi jogásznő az est szépe lett.

Zimány Lindát egy időben a magyar Britney Spearsként is emlegették. Az énekesnő a mai napig eléggé hasonlít arra az imázsra, amivel az ezredforduló környékén híres lett, Zimány Linda azonban továbblépett a hasonmásságon.

Zimány Linda sosem titkolta, hogy több szépészeti beavatkozáson esett át, 2019-ben például azt írta róla a Blikk, hogy már nem is tartja érdekes témának a plasztikai műtéteket, hiszen annyira sokan csináltatnak ilyen beavatkozásokat. Az alábbi fotó 2021-es, nem is nagyon lehetne letagadni, hogy rengeteg minden változott Zimány Linda külsején az utóbbi bő másfél évtizedben évben.

 (Valamennyi fotó: dfp.hu)