Zimány Linda miniben, Gelencsér Tímea extramélyen dekoltált ruhában volt a Miss Balaton gálán

Király Linda énekelt a gálán, Kárász Róbert valamiért trollkodott egyet az erről szóló posztban.

2021. augusztus 16., 14:04

Szerző:

Idén is volt Miss Balaton gála, de a járványügyi korlátozások miatt idén sem választottak szépségkirálynőt, mint ahogy 2020-ban sem. Ezért továbbra is a 2019-es győztes, Balogh Eleni a Miss Balaton cím tulajdonosa, ő is ott volt Balatonfüreden a gálán péntek este, amint az az alábbi posztban látható.

A Miss Balaton cím leghíresebb győztese minden bizonnyal Zimány Linda, aki 2006-ban lett királynő ezen a versenyen. Most egy figyelemfelkeltően rövid miniruhában volt, amit akár az Instagramján, akár a Blikk képein meg lehet tekinteni, de alább Gelencsér Tímeával inkább folytatjuk, mert az ő szettje talán még látványosabb. Az Exatlon műsorvezetőjeként is ismert modell-influenszer egy különleges, aszimmetrikus fazonú, extramélyen kivágott ruhát viselt.

A gálán Király Linda lépett fel, amiről ő szintén beszámolt az Instagramján, úgy mellesleg megkérdezve követőit, hogy az ő hétvégéjük hogyan telik. A kérdésre Kárász Róbert műsorvezető nyilván némi trollkodási szándékkal a következő, igen részletes választ adta a saját víkendjéről:

„Kérlek, nekem úgy telik, hogy Rozival, a kisebbik lányommal lejöttünk a Balatonra. Csináltam ma neki reggelit, aztán lement a partra. Én a nyaralóban maradtam és összeszereltem egy új ikeás étkezőasztalt, aztán kicseréltem egy villanykapcsolót, bekötöttem az újat, aztán felcsipeszeltem egy új függönyt, amit még Budapesten vettem. És most lemegyek én is a partra. Hát nekem így telik a hétvégém. Azért te ne dolgozz ennyit mint én.”

Na és most, hogy Kárász Róbert megcsillantotta a humorát és ezermesteri képességeit, nézzük meg az interneten továbbra sem ismerkedő Király Linda gálaruháját!

(Kiemelt kép: Gelencsér Tímea Instagramja)