Britney Spears megvadult: topless fotók tucatjaival bombázza a követőit

#freebritney: a melltartóitól már megszabadult. Tagadja, hogy mellműtétje lett volna.

2021. augusztus 18., 15:04

Szerző:

A napokban derült ki, hogy a #freebritney-mozgalom fő célkitűzése megvalósulni látszik, mert a 39 éves énekesnő megszabadult édesapja felügyelete, irányítása és gondnoksága alól. De a botrányos magánéletű híresség valamitől már ezt megelőzően megszabadult: a melltartóitól.

Spears korábban is rengetegszer tűnt fel az Instagramon bikiniben, de az elmúlt hetekben még tovább ment. Július 24-én került fel a netre a fenti poszt, amiben egyáltalán nem visel felsőruházatot, a melleit csak a kezével takarja. Ezt aztán meglepően sok hasonló fotó követte azóta is.

A fenti képet egy kicsit cenzúrázni kellett, hogy megjelenhessen, és aztán néhány nap elteltével az énekesnő megint posztolt egy felvételt ugyanerről az alkalomról, ez most egy videó.

Egy további rövid videó még mindig ugyanebből a sorozatból.

Tegnap új, 8 képből álló topless sorozattal jelentkezett Britney Spears, aminek feliratában hosszasan fejtegeti, hogy miért döntött úgy, hogy elkezd meztelenkedni a közösségi médiában. A válaszában tagadja, hogy mellműtétje lett volna („azért van mellem ezeken a képeken, mert felfaltam egy csomó kaját”), illetve íme egy hosszabb részlet az énekesnő helyenként kicsit nehezen követhető eszmefuttatásából:

„Gondolom, érdekel benneteket, hogy miért MOST mutatom meg a testemet... Hát azért, mert pucéran születtem erre a világra, és őszintén szólva úgy érzem, hogy a világ súlyát hordoztam a vállaimon eddig, és ez okozta, hogy így tekintek magamra!!!! Könnyedebben szerettem volna látni önmagamat... pucéran... úgy, ahogy a világra jöttem, és számomra őrületes, amikor visszanézem a képeket fotózáskor, a pszichológiája annak, hogy a legtisztább valómban láthatom magamat, bizonyítékkal szolgál, hogy a fájdalom... a sebek... a könnyek... és nehéz terhek nem én vagyok. Nő vagyok... egy gyönyörű... érzékeny nő, akinek kell, hogy a legtisztább valójában tekintsen önmagára!!! Nem... nem fogok mostantól életem végéig topless képeket csinálni, mert az uncsivá válna, de mindenképpen segít, ha az embernek felvilágosodásra van szüksége.”

Reméljük, ön okosabb lett ettől, mindenesetre íme a fenti gondolatokhoz tartozó képek.

És Spears legfrissebb posztja szintén topless fotót tartalmaz, egy képet négy verzióban, négy különböző filterrel.

(Kiemelt kép: Britney Spears Instagramja)