Stana Alexandra egy szál melltartóban szexizik Instagram-oldalán

Amióta véget ért a házassága, kihívó képekkel árasztja el követőit Stana Alexandra. 

2022. március 3., 12:56

Szerző:

A válófélben lévő Stana Alexandra mióta bejelentette, hogy megromlott a házasságuk a szintén profi táncos Köcse Györggyel, és már új párja van Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid személyében, folyamatosan szexi fotókkal árasztja el az Instagram-oldalát. Egyik legutóbb feltöltött képén például egy szál melltartóban szerepel.

Úgy tűnik a Dancing With The Stars táncosnőjét friss párkapcsolat sem gátolja abban, hogy kihívó képekkel örvendeztesse meg rajongóit. Alexandra táncosként már hozzászokott, hogy falatnyi, sokat mutató fellépőruhákban áll közönség elé nap mint nap. Az ominózus fotón egy kigombolt farmerkabátban, és egy szexi, fekete csipkés melltartóban látható a fotón.

Nem ez volt az első eset, hogy Stana Alexandra erotikusra sikerült képet osztott meg magáról, egy fellépése kapcsán feltett fotón például vörös csipkés melltartóban és fekete-fehér falatnyi bugyiban pózolt.

„El sem hiszem, hogy most szombaton egy színpadon állhatok három csodálatos előadóval! Óriási élmény lesz, az tuti! Már csak pár szabad hely maradt, úgyhogy ha még nincs jegyetek, csapjatok le a lehetőségre! Ki lesz ott?”

– írta akkor Majka és Curtis Swing koncertje kapcsán a kép mellé Alexandra, aki a produkcióban háttértáncosként vett részt. 

A dicsérő szavak természetesen ahogy akkor, úgy most sem maradtak el, és rajongói elárasztották szebbnél-szebb kommentekkel kedvencüket.

Családi drámák, tönkrement házasságok:

Tovább folytatódik Kulcsár Edina és Csuti kálváriája

Janicsák Vecának sem sikerült békében elválnia férjétől

Janza Kata és Pesák Ádám szakításáról is pletykáltak

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagram-oldala)